EuroLeague Fantasy – Vremena za odmor nema!

Paklen raspored Evrolige i ponovo novo kolo, pretposlednje pred dugo očekivanu pauzu, barem za igrače i nas koji pišemo predloge. Veoma neizvesno kolo, bez puno vremena za analizu, tako da prema tome po dve opcije za svaku poziciju.

Bekovi

Majk Džejms – 18.7 kredita. Džejms je ispoštovao naš predlog u prošlom kolu i samim tim doneo 0.6 kredita. Partije koje pruža na domaćem terenu su mnogo bolje od gostujućih, a u ovom kolu im dolazi Fenerbahče. Svaki bek je ispoštovao protiv Fenera, tako da Džejms ostaje naš predlog i za ovo kolo.

Kodi Miler Makintajer – 12.7 kredita. Kodi je izdominirao u prošlom kolu. 20 poena, 15 asistencija i 5 skokova! Makabi i ne briljira defanzivno, tako da očekujem utakmicu na veliki broj poena gde bi Kodi mogao da razigrava svoje saigrače.

Krila

Čima Moneke – 15.4 kredita. Tadas je definitivno out za večeras, tako da će Moneke posle slabije minutaže u prošloj utakmici sada dobiti mnogo više minuta i prostora, što verujemo da će i iskoristiti. Moneke je aktivan kako poenterski, tako i na skoku koji će danas definitivno biti oslabljen zbog Tadasovog izostanka. Verujem da će Moneke to i nadoknaditi i da će flertovati sa dabl-dabl učinkom.

Foto: Euroleague

Džabari Parker – 11.5 kredita. Parker je odličan diferencijal po jeftinijoj ceni. Veoma snažan igrač, ume da napadne obruč i iznudi faul, kao i da pogodi šut sa distance ili poludistance. Prvi meč protiv crveno-belih je odigrao odlično, a posle nekoliko slabijih mečeva, mislim da će uhvatiti formu na ovom meču.

Centri

Džoš Nibo – 13.1 kredita. Kostelo je out za ovu utakmicu, a Kocar mi i ne deluje kao neko ko može da parira Nibu. Nibo je vredan na skoku i često poentira iz druge šanse nakon ofanzivnog skoka. Prvu utakmicu protiv Baskonije je brojao neverovatnih 27.5 poena u fantaziju.

Frenk Kaminski 10.1 kredita. Frenk je u odličnom ritmu i odigrao je sjajnu utakmicu protiv Monaka. Napadački na neverovatan način doprinosi ekipi, a dobro je poznato da centri Virtusa dopuštaju veliki broj indeknsih poena. Frenk i nije toliko aktivan na skoku, ali uz koji uhvaćen skok i raspoleženu partiju u napadu može biti odlična opcija u ovom kolu, koja je takođe i veliki diferencijal u odnosu na ostale.

foto: Euroleague

Treneri

Ćus Mateo – 12.5 kredita. Najskuplja, ali i najsigurna opcija u ovom kolu. Očekujem minimum 10 razlike i sigurnih 20 bodova za trenera Reala.
Željko Obradović – 6 kredita. Partizanu je ova utakmica must win. Crno-beli i trener Obradović moraju da skupe snage i nađu način da odnesu brejk iz Italije.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *