Mesina: Sramotna predstava

Iako nije tako delovalo na početku sezone Pao i Milano nalaze se u totalno drugačijim situacijama, Ergin Atman je čini se složio mozaik i grčki tim deluje kao jedan od favorita za naslov dok se ekipa Etorea Mesine muči. Trener ekipe iz grada mode kritički se osvrnuo na ubedljiv poraz u Atini.

“Nismo imali otpor. Predstava i raspoloženje koje smo imali bili su sramotni. Izvinjavam se vlasniku”, rekao je Mesina na konferenciji za novinare

Povrede su prilično poremetile planove Olimpije, a iako su Nikola Mirotić Maodo Lo ponovo u timu oseća se dugo odsustvo.

„Nemamo kontinuitet u spisku. Morali smo da pokrijemo izostanke Mirotića i Loa. Sada imamo više igrača. Ne počinjete da gradite tim iz napada, već od odbrane. Svi igrači moraju da se potrude i naprave mesta za one koji dolaze.”

Mesina je imao samo reči hvale za protivnika, koji je na krilima Grigonisa, Ernangomeza i Lesora došao do 15. pobede, pa tako deli treće mesto sa Fenerbahčeom i Virtusom.

„Panatinaikos, zajedno sa Realom – dva najbolja tima Evrope. Način igre u napadu i odbrani, energija, ljudi. Kao u stara vremena… Ovde u OAKA Areni morate biti mentalno jaki. Imaćete manje poena i biće vam neprijatno”, zaključio je Mesina.

Milano ima skor 10-14, i trenutno se nalazi van zon timova koji konkurišu za plejof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics