EuroLeague Fantasy – Poslednje duplo kolo pred pauzu

Očekuje nas poslednje duplo kolo pred pauzu u februaru. U tekstu ispod nalaze se predlozi za 24. kolo koje se igra danas i u sredu.

Bekovi

Majk Džejms – 18.1 kredita. Džejms mi se čini kao odlična opcija u ovom duplom kolu i shodno tome ću ga vratiti u tim. Osim toga primetno je da Džejms za nijansu bolje igra kod kuće, odnosno u Monaku. Trifunović će verovatno biti zadužen za Džejmsa, što i nije toliki problem za iskusnog i kvalitetnog igrača kao što je Majk.

Paris Li – 13.3 kredita. U poslednjih nekoliko kola u preporukama za bekove, našli su se igrači koji igraju protiv Fenera, a i sada će tako biti. Sve dok nam donose poene, protivnički bekovi turske ekipe biće naša meta. Li igra odlično i pokazao je da može da bude konstantan.

Skoti Vilbekin – 12.7 kredita. Skoti je u odličnoj formi i trenutno deluje nezaustavljivo. Asvel se popravio i drugom smenom trenera, ali protivnički bekovi još uvek nalaze načine da donose dobar broj indeksnih poena. Pominje se vraćanje Hejs-Dejvisa na teren, ali mišljenja sam da će Skoti svakako imati svoje poentersko veče, nezavisno od krilnog igrača.

Krila

Alek Piters – 13.3 kredita. Oslabljeni Olimpijakos dočekuje Albu, a i pravo je vreme da Piters donose 20+ bodova u fantaziju. Jedna i od zanimljivijih kapitenskih opcija prvog dana.

Pi-Džej Doužer – 12.1 kredita. Doužer je moje pohvale dobio još na našem prvom spejsu i drugu utakmicu posle njega počeo je da dominira kako na terenu, tako i na fantaziju. Doužer je igrač koji popunjava četiri statističke kolone i ima veliko poverenje Obradovića.

Džabari Parker – 11.6 kredita. U odsustvu igrača kakav je Šengelija i činjenice da mnogo bolje igra kod kuće, Parker se čini kao pravi diferencijal po povoljnijoj ceni. Poslednje dve je gostovao i donosio 3 i 4 poena, tako da bi mnogo bilo za igrača kakav je Parker da čak tri puta ostane jednocifren.

Centri

Matijas Lesor 16.6 kredita. Lesor jeste jedna od skupljih opcija, ali je veoma isplativa. Lesor će imati nešto lakše mečapove u ovom duplom kolu, tako da bi dobrim partijama ponovo mogli da zaradimo dodatni kredit pred neograničene transfere.

Jan Veseli – 14.7 kredita. Veseli je povratkom Laprovitole odmah odigrao strašnu partiju, ali nedovoljno za pobedu. Očekujem od Barsinog centra da nastavi u takvom ritmu, pogotovo što je sledeći protivnik upravo Virtus.

Džoel Bolomboj – 11.5 kredita. U odsustvu skoro svih centara u ekipi Valensije, Bolomboj se čini kao odličan odabir. Aktivan je na skoku iz kojeg često daje i lake poene. Zvezda ovu utakmicu jednostavno mora da pobedi, a Bolomboj će definitivno imati jedan od lakših mečapova.

Treneri

Rožer Grimau – 7.3 kredita. Virtus je jednostavno u padu forme, a Barselona ima dva vezana poraza u gostima. Bez Šengelije, Virtus jednostavno nema čvrstinu da isparira Barseloni na gostujućem terenu.

Jorgos Barcokas – 7.8 kredita. I pored brojnih povreda, Olimpijakos je veliki favorit protiv Albe koja je bez Timana. Pred domaćim navijačima, a svakako i sa dovoljno širokim rosterom očekujem laganu pobedu grčkog tima.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *