Doktor Jakovljević o povredama u crno-belom taboru

Povodom velikog broja povreda koje su zadesile roster Partizana, doktor u stručnom štabu za klupsku televiziju govorio je nešto više. Razjašnjena je povreda Kaminskog, opisana povreda Alekse Avramovića kao i stanje Trifunovića.

Frenk je za sada u procesu individulnih treninga sa Batom Zimonjićem. Doživeo je povredu sa desne strane abdomena izmedju rebara i stomaka. Neće odsustvovati neki dug period, ne mogu još uvek da kažem.

Govorio je o ‘Tenku’.

Što se tiče Uroša Trifunovića, on se oseća bolje, uskoro će, kroz nedelju dana i on početi sa treninzima. Zbog povrede, oslabio mu je mišić pa će morati daga treningom ojača ukoliko želi da se što pre vrati. Ne volim da dajem prognoze.

Uopšteno o Trifi.

Očigledno je da ima mnogo fizioterapeuta i doktora koji sve znaju. Došlo je do velike bure oko Aleksine povrede. Povreda je skočnog zgloba, izuzetno bolna i teška. Moraće da nosi čizmu koja mu fiksira zglob, i trebaće vremena dok otok splasne. Za deset dana biće podvrgnut magentnoj rezonanci posle koje ćemo znati nešto više. Operacije neće biti kako mnogi prenose.

Jakovljević razbija teorije o povredi Partizanovog ‘Zoroa’.

2 thoughts on “Doktor Jakovljević o povredama u crno-belom taboru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics