Obradović: Igrači razmišljaju samo o napadu, a to je problem!

Željko Obradović, trener poražene ekipe Partizana u okviru sedmog kola ABA Lige, govorio je za medije nakon utakmice.

”Čestitam Igokei na zasluženoj pobedi, igrali su celu utakmicu dobro. Mi smo podigli agresivnost u poslednjoj deonici i vratili se. Imali smo lepu šansu da odigramo drugačije završnicu, ali je sve nažalost ispalo kako je ispalo. Problemi su uvek isti kada igramo u ovakvom ritmu.

Počeo sam sa postavom za koju sam mislio da će biti motivisana. Rekao sam igračima da se bore i cene svaku loptu. Od pet ničijih lopti u prvom poluvremenu, svaka je bila njihova. To pokazuje kakvu smo želju imali. Probudili smo se na najvećoj razlici, imali otvoren šut za tri poena. Desilo se šta se desilo. – konstatovao je Željko, pa nastavio, dotaknuvši se i Pi-Džej Doužera, koji danas nije bio u 12.

”Rekao sam već da je priprema bila ista kao i uvek, vodili smo računa o svakom detalju. Igrali smo i na Superkupu protiv Igokee, sve nam je bilo poznato. Motivacija je značajna stvar. Činjenica je da igrači kada govore o meču, razmišljaju samo o napadu i to je problem.

Rekao sam da nam odbrana treba dati sve, na tome sam insistirao. Moja je odluka da Pi-Džej Doužer ne igra, umor je bio problem. Večeras smo videli kako neki daju sve od sebe, a kako se neki ponašaju indolentno. Videćemo zašto je to tako…” – rekao je Obradović.

One thought on “Obradović: Igrači razmišljaju samo o napadu, a to je problem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics