Zdrastveni problemi u Partizanu pred put u Kaunas.

Beogradski crno-beli su danas saopštili loše vesti za svoje navijače. Naime, na već određene probleme sa povredama, potencijalno mogu ostati bez tri igrača na gostovanju u Kaunasu. Zek Ledej, Ognjen Jaramaz kao i Džejms Naneli nisu danas trenirali sa ekipom te je njihov odlazak u avion za Litvaniju kao i nastup na meču pod znakom pitanja.

Ognjen je doživeo povredu skočnog zgloba na utakmici sa Studentskim centrom u ponedeljak. Na polovini treće četvrtine je uz pomoć lekara napustio teren a više se nije vraćao u ostatku meča.

Nepoznat je razlog izostanka Nanelija i Ledeja. Alen Smajlagić u optimalnom stanju nakon udarca laktom u glavu koji je doživeo na istom meču od Obrija Doukinsa.

Još jedan u nizu pehova za aktuelnog šampiona Jadranske lige. Aleksa Avramović će zbog povrede skočnog zgloba pauzirati duže vreme. Pa i nakon povrede rebara Kaminskog i povrede mišića Uroša Trifunovića, videćemo ko će još morati da odsustvuje sa parketa.

Potencijalni izostanci Nanelija i Ledeja mogli bi da znače eventualno veću minutažu za Pi Džeja Doužera i Alena Smajlagića, dok se očekuje i solidna rola Tristana Vukčevića.

Doktor Jakovljević, kao i fizioterapeuti i lekari, će po svemu sudeći imati pune ruke posla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics