Nejpir: Bilo je lako za mene da se vratim nazad

Plejmejker Olimpije iz Milana, Šabaz Nejpir, prvi put je govorio o rastanku sa Crvenom zvezdom.

Rastanak Crvene zvezde i Šabaza Nejpira nije bio baš prijateljski. Nakon utakmice sa Real Madridom u ,,Štark Areni”, u kojoj su crveno-beli ubedljivo izgubili, trener Janis Sferopulos je izjavio kako ga je sam Nejpir, koji je prvobitno izašao na zagrevanje, da bi se posle vratio u svlačionicu i ne bi ponovo izlazio na parket, zamolio da ne igra tu utakmicu zato što je u pregovorima sa drugim klubom. Oglasio se i iskusni plejmejker na instagramu i rekao kako je izjava grčkog stručnjaka lažna, da bi već sutradan otputovao za Milano na potpis ugovora:

,,Nikada nisam osećao ništa negativno prema Milanu. To je prelep grad, Armani kao organizacija je super, sa sjajnim trenerom i saigračima koje dobro poznajem. Za mene je sjajno što sam bio u mogućnosti da ponovo radim u Olimpiji sa kojom sam već osvajao trofeje i ove sezone takođe možemo ostvariti nešto veliko. Postojalo je mnogo spekulacija pre mog povratka, ali presudni momenat bio je meč protiv Real Madrida u Beogradu. Narednog dana, moj agent je završio dogovor sa Milanom. Bilo je lako za mene da se vratim nazad.

Nejpir u Evroligi ove sezone prosečno beleži 10,2 poena uz 2 skoka i 3 asistencije, sa indeksom korisnosti 8,7, a Olimpija se trenutno nalazi na 12. mestu, sa skorom 10-13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics