EuroLeague Fantasy – Majk Džejms za istoriju!

U kolu iza nas oboreni su neki timski, ali i individualni rekordi. Posle Kalatesa u prošlom kolu, došao je red da i Džejms obori možda i najbitniji individualni rekord u utakmici protiv crveno-belih iz Beograda.

Bekovi

Majk Džejms – 19.2 kredita. Svima je dobro poznato da Džejms juri, a verovatno i ruši rekord večeras. Očekujemo silno motivisanog po svojim rečima GOAT-a Evrolige, koji će od samog starta meča biti koncentrisan i raspoložen za igru. Svi i dobro znamo kako i na koji način donosi bodove, tako da i nema puno potrebe predstavljati igrača kao što je Majk Džejms.

Vejd Boldvin – 17.7 kredita. Boldvin je u odličnom ritmu i očekujem da će odigra odličnu utakmicu. Žalgiris na poslednje tri utakmice u proseku dopušta 20 indeksnih poena bekovima. Lorenco ove sezone deluje vrlo loše, tako da taj deo kolača očekujem da će pripasti Boldvinu.

Aleksa Avramović – 6.7 kredita. Avramović je uhvatio nalet i kada je takva situacija sa njim, isplatljiva je fantazi opcija. Po ovoj ceni svakako da vredi dovesti ga u tim, makar i kao igrača sa klupe.

Krila

Čima Moneke – 15.6 kredita. Baskonija dočekuje Albu, koja dozvoljava ogroman broj indeksnih poena. U ovoj sezoni nalazi se na trećem mestu po prosečnom broju bodova za krilne igrače. Moneke beleži dobre brojke kod kuće, a i poznato je da obe ekipe igraju nešto bržu košarku.

Ševon Šilds – 14.8 kredita. U odsustvu Mirotića, Šilds je taj koji će morati da preuzme odgovornost. U prvom duelu protiv crno-belih je odigrao veoma dobro, a verujemo da će i danas biti raspoložen. Ako šuterski dobro otvori meč, ne vidim na koji način bi mogao da ostane ispod 20 indeksnih poena. Aktivan je na skoku i ume da iznudi faul na šutu, što je dodatni plus za izbor ovog igrača. Takođe, donekle se može i smatrati diferencijalom u poređenju sa ostalim krilima.

Centri

Mustafa Fal – 12.6 kredita. Mustafa polako hvata ritam, a Virtus je pogodan protivnik da u potpunosti vrati formu od pre povrede. U odsustvu Volkapa, sigurno da će Fal biti uključeniji u napade Olimpijakosa iz razloga što ima odličan pregled igre, a takođe u ovom meču će često imati prednost u reketu.

Johanes Timan – 12.1 kredita. Timan je ponovo uhvatio ritam, a Baskonija je idealan protivnik za centre. Uz nekoliko skokova i zicera i koji iznuđen faul, očekujem Timana na standardnih 15 ili više indeksnih poena.

Treneri

Ergin Ataman – 10.5 kredita. Veoma skupa opcija, ali definitivno i opcija koja će sigurno doneti 20, a ja verujem i maksimalnih 25 poena.

Duško Ivanović – 6.3 kredita. U jeku trke za plejof i plejin u Španiju dolazi ubedljivo najgora ekipa uz Asvel. Ivanović i njegovi izabranici su svesni da ovaj zicer moraju da iskoriste uz što ubedljiviju razliku, kako ne bi strepeli u završnici utakmice.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *