Alimpijević na meti košarkaša Burse

Bivši trener Burse, a sadašnji trener Bešiktaša, Dušan Alimpijević, primio je optužbe od svog bivšeg igrača Metina Turena u razgovoru za “Sports TV”.

Bešiktaš je u poslednjoj utakmici protiv Burse slavio rezultatom 88:59, a Metin Turen izneo je optužbe na račun nekadašnjeg trenera:

Nemam nikakav problem sa Bešiktašem. Protivnički trener (Alimpijević) je konstantno gestikulirao ka igračima i klupi tokom meča, što ste mogli da vidite na društvenim mrežama. Reagovao sam na to. Možemo da pogledamo sigurnosne kamere, da vidimo šta je to protivnički trener radio tokom utakmice.

Ista osoba je provocirala i u prvom meču gde smo mi bili domaćini. Otišao je čak i korak dalje i zvao jednog od mojih saigrača posle meča, čak mu je i pretio. Postoji snimak tog razgovora. Ne želim više ništa da dodam, osim da niakda nisam video da se trener tako ponaša prema protivniku. Možda da gledamo kamere… – završio je svoje izlaganje Turen.

Prvobitno je Bursa zatražila dve utakmice suspenzije za bivšeg trenera, ali je Bešiktaš uložio prigovor i disciplinska komisija je prigovor uvažila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *