EuroLeague Fantasy – Vremena za odmor nema!

Paklen raspored Evrolige i ponovo novo kolo, pretposlednje pred dugo očekivanu pauzu, barem za igrače i nas koji pišemo predloge. Veoma neizvesno kolo, bez puno vremena za analizu, tako da prema tome po dve opcije za svaku poziciju.

Bekovi

Majk Džejms – 18.7 kredita. Džejms je ispoštovao naš predlog u prošlom kolu i samim tim doneo 0.6 kredita. Partije koje pruža na domaćem terenu su mnogo bolje od gostujućih, a u ovom kolu im dolazi Fenerbahče. Svaki bek je ispoštovao protiv Fenera, tako da Džejms ostaje naš predlog i za ovo kolo.

Kodi Miler Makintajer – 12.7 kredita. Kodi je izdominirao u prošlom kolu. 20 poena, 15 asistencija i 5 skokova! Makabi i ne briljira defanzivno, tako da očekujem utakmicu na veliki broj poena gde bi Kodi mogao da razigrava svoje saigrače.

Krila

Čima Moneke – 15.4 kredita. Tadas je definitivno out za večeras, tako da će Moneke posle slabije minutaže u prošloj utakmici sada dobiti mnogo više minuta i prostora, što verujemo da će i iskoristiti. Moneke je aktivan kako poenterski, tako i na skoku koji će danas definitivno biti oslabljen zbog Tadasovog izostanka. Verujem da će Moneke to i nadoknaditi i da će flertovati sa dabl-dabl učinkom.

Foto: Euroleague

Džabari Parker – 11.5 kredita. Parker je odličan diferencijal po jeftinijoj ceni. Veoma snažan igrač, ume da napadne obruč i iznudi faul, kao i da pogodi šut sa distance ili poludistance. Prvi meč protiv crveno-belih je odigrao odlično, a posle nekoliko slabijih mečeva, mislim da će uhvatiti formu na ovom meču.

Centri

Džoš Nibo – 13.1 kredita. Kostelo je out za ovu utakmicu, a Kocar mi i ne deluje kao neko ko može da parira Nibu. Nibo je vredan na skoku i često poentira iz druge šanse nakon ofanzivnog skoka. Prvu utakmicu protiv Baskonije je brojao neverovatnih 27.5 poena u fantaziju.

Frenk Kaminski 10.1 kredita. Frenk je u odličnom ritmu i odigrao je sjajnu utakmicu protiv Monaka. Napadački na neverovatan način doprinosi ekipi, a dobro je poznato da centri Virtusa dopuštaju veliki broj indeknsih poena. Frenk i nije toliko aktivan na skoku, ali uz koji uhvaćen skok i raspoleženu partiju u napadu može biti odlična opcija u ovom kolu, koja je takođe i veliki diferencijal u odnosu na ostale.

foto: Euroleague

Treneri

Ćus Mateo – 12.5 kredita. Najskuplja, ali i najsigurna opcija u ovom kolu. Očekujem minimum 10 razlike i sigurnih 20 bodova za trenera Reala.
Željko Obradović – 6 kredita. Partizanu je ova utakmica must win. Crno-beli i trener Obradović moraju da skupe snage i nađu način da odnesu brejk iz Italije.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Vukašin Mijailović

Related Posts

EuroLeague Fantasy – Bližimo se kraju

Došli smo i do pretposlednjih predloga u regularnom delu sezone. Izdvojili smo po nama tri najbolje opcije na svakoj poziciji. Bekovi Šejn Larkin – 18.5 kredita. Jedna od najbitnijih utakmica…

EuroLeague Fantasy – Za svakoga po nešto

U ovom kolu očekuju nas neograničeni transferi po poslednji put u regularnom delu sezone. Opcije koje smo vam predložili kreću se od najskupljih, pa sve do najjeftinijih za svaku poziciju.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Missed

Denver produžio saradnju sa Marejom

Denver produžio saradnju sa Marejom

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?
Verified by ExactMetrics