EuroLeague Fantasy – Poslednje kolo u ovoj godini

Ovogodišnja kalendarska godina bliži se kraju, a ovo su poslednji predlozi za nju. Kako bismo dočekali narednu godinu što uspešnije, red je da u 17. kolu odnesemo što veći broj bodova.

Bekovi

Fakundo Kampaco – 15.7 kredita. Fakundu su odrešene ruke u napadu madridske ekipe. U ovom kolu gostuju ekipi Asvela. Asvel je svakom protivničkom beku dopustio ogroman broj fantazi poena, tako da očekujemo da Kampaco nastavi sa tradicijom.

Lorenco Braun – 14 kredita. Pošto će Boldvin ponovo biti out, Lorenco će ponovo morati da povuče svoju ekipu. Lorenco je takođe odmarao u domaćem prvenstvu, kao i svi stranci, tako da se može očekivati i nešto veća minutaža i potrošnja.

Kodi Miler Makintajer – 13 kredita. Makintajer je već nekoliko utakmica na korak do tripl-dabla. Uživa poverenje Duška Ivanovića i poprilično je konstant ove sezone. Očekuje se da će Armani spustiti utakmicu na manji broj poena, zbog čega smatramo da će Kodi ponovo popuniti kolonu sa skokovima, uz asistencije koje su uvek prisutne.

Krila

Džanan Musa – 12.4 kredita. Uz dugo odsutnog Jabuselea, na ovom meču Real će biti i bez Hezonje i bez Deka. Samim tim potrošnja lopti, a i veća minutaža sledi za bosanskog reprezentativca. Odbrana Asvela je vrlo loša iz fantazi ugla, tako da očekujem dobru partiju Muse.

foto: Euroleague/BC Real Madrid

Najdžel Hejz Dejvis – 13.3 kredita. I dolaskom novog trenera, minutaža Hejz Dejvisa će ostati manje više slična. U ovom turskom derbiju, smatram da odbrana Efesa, a pogotovo na krilnim pozicijama veoma škripi. Ukoliko dobro bude otvorio meč, možemo da očekujemo i preko 20 fantazi poena.

Alek Piters – 12.7 kredita. Jedan od meni lično omiljenih predloga za ovo kolo. Od statistike i svega mogućeg što se može uzeti u obzir, navodi nas da izaberemo najefikasnijeg igrača Olimpijakosa u meču protiv Albe.

Centri

Bruno Kaboklo – 12.9 kredita. Alen Smailagić neće biti u sastavu protiv Virtusa, tako da se očekuje i nešto veća minutaža za brazilskog centra. Virtus muči muke sa protivničkim centrima, jer je skoro svaki centar imao dvocifren broj fantazi poena.

Eli Endiaje – 4.8 kredita. Trenutni raspoloživ sastav madridske ekipe, navodi nas ovog mladog igrača. Eli je definitvno u dobrom ritu i Mateo ima poverenje od njega. Po ovoj ceni i sa obzirom na formu i minute koje dobija, svakako je isplatljiva investicija.

Treneri

Jorgos Barcokas – 7.7 kredita. Olimpijakos gostuje Albi koja i sa povratkom bitnih igrača nema dovoljan kvalitet da isparira Olimpijakosu. Domaći parket i nije neka naročita prednost, niti faktor koji utiče na utakmicu.

Kazis Maksivitis – 4.9 kredita. Ekipa Žalgirisa je u veoma lošem ritmu i imaju nekoliko vezanih poraza. Treba uzeti u obzir cenu i prednost domaćeg parketa, kao i odsustvo Vejda Boldvina. Takođe, Makabi protivničkim dozvoljava veliki broj poena, tako da je ovo idealna šansa za lidera tima – Evansa, da povuče svoju ekipu.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *