EuroLeague Fantasy – Novo duplo kolo!

Utorak i sreda, rezervisani su za osmo kolo Evrolige. Dok nas u četvrtak i petak očekuje devoto kolo u sklopu drugog duplog kola ove sezone.

Treneri

Nekoliko utakmica u kolu pred nama nema jasno izražene favorite. Neka sigurnija trenerska opcija u ovom kolu bi trebalo da bude Saša Obradović – 9.6 kredita . Monako dočekuje Efes koji ne briljira od početka sezone.

Trenerski derbi začelja

U sredu nas očekuje derbi žačelja između Alba i Asvela. Cena oba trenera iznosi četiri kredita. Izbor između Poceka i Gonzaleza ostavljamo Vama. Po najjeftinoj opciji možete dobiti minimum 10 bodova, a i ako biste otišli u minus, najrealniji minus je -5 bodova.

Kampaco – Evans – Majk Džejms

Navedene tri opcije jesu sigurice po svemu pokazanom.

Kampaco je u prošlom kolu doneo čak 42.9 bodova. Gotovo nemoguće je da ponovi ovakav učinak u osmom kolu, ali svakako se može očekivati dobra partija Argentinca.

Kinan Evans i Žalgiris gostuju Panatinaikosu. Kao što smo i najavili, Evansova cena je sve veća, a trenutno iznosi 14.1 kredita. Pao jednostavno nema adekvatno rešenja za Evansa, koji ima odrešene ruke u napadu Žalgirisa.

Majk Džejms – 16.2 kredita. Najskuplja i najkonstantnija fantazi opcija za bekove. Možda će za nijansu slabiji broj bodova donositi od kada se na parket vratio Džordan Lojd.

Bekovi ispod radara

  • Sterling Braun – 10.9cr
  • Rokas Jokubajtis – 8.1cr
  • Met Tomas 7.8cr
  • Ognjen Jaramaz 5.8cr

Krila do 11 kredita

Tadas Sedekerskis – 10.7 kredita. Barselona je pokazala da se muči sa skokom, gde je litvanski košarkaš gotovo uvek aktivan. Dolazak Ivanovića samo je podigao Tadasovu minutažu, a po ovoj ceni očekujemo da nastavi sa dobrim partijama.

Dinos Mitoglu – 10.5 kredita. Povratkom na teren Mitoglu je pokazao da je željan igre. Trenutna situacija sa krilnim igračima u grčkom klubu ide na ruku našem fantazi izboru.

Mitoglu je i prošlo kolo bio preporučen sa naše strane, a doneo je čak 33 bodova po ceni od 9.6 kredita.

Luis Olinde – 8.6 kredita. Uz Timana i Brauna, Olinde je jedna od boljih fantazi opcija iz ekipe Albe. Albatrosi dočekuju Asvel, a potrebno je i da Olinde iskoči kako bi domaći stigli do pobede.

Tarik Biberović – 5.1 kredita. Po ovoj ceni i trenutnoj formi i stanju na klupi Fenera, Tarik deluje kao odlična opcija.

Centri

Matijas Lesor – 15.7 kredita. Posle dve slabije partije, očekujemo barem 20 bodova od bivšeg centra Partizana.

Serž Ibaka – 14.3 kredita. Polako, ali sigurno postaje nepisano pravilo da je obavezno imati centra koji igra protiv Partizana.

Džonatan Motli – 12.2 kredita. Nešto slabiji ulazak Motlija u sezonu. Prošlogodišnje dve utakmice protiv Crvene zvezde, Motli je bio vrlo raspoložen. Prekid crne serije Motlija i neka ubedljivija partija, sa pravom se očekuje u ovoj utakmici.

FOTO: Euroleague

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *