EuroLeague Fantasy – Neograničeni transferi

Dočekali smo i nove neograničene transfere, tako da možemo krenuti u remontiranje svojih ekipa. Osim toga u odeljku ”Statistike” ubačena je novina. A to je Defense vs Position opcija, koja Vam svakako može pomoći pri izboru igrača.

Bekovi

Vejd Boldvin – 17.2 kredita. Boldvin je odigrao brutalno prvu utakmicu protiv Albe, a trenutna njegova forma veoma raduje. Očekujem dosta faulova na Boldvinu, kao i njegovu efikasnu partiju. I pored toga što je bekovska linija Makabija kompletna, očekujem solidnu minutažu Boldvina.

Kinan Evans – 16.8 kredita. U ovom kolu za Evansa će biti zadužen Volkap, ali je u Pireju Evans pokazao da mu to ne predstavlja problem. Evans igra maestralno kod kuće i cela ekipa zavisi od njega. Uz ogromno poverenje trenera i veću minutažu trebalo bi da Evans isporuči svoje.

Jago Dos Santos – 10.3 kredita. Dosta skupih opcija će svakako opteretiti budžet većini nas, a u ovom kolu od jeftinijih opcija, Jago se čini kao odličan izbor. Dobro poznat protivnik, Teodosić koji je out, veća minutaža usmeravaju nas na Jaga kao izbor u ovom kolu.

Krila

Nikola Mirotić – 14.6 kredita. Mirotić je ponovo uhvatio formu, a sledeća utakmica im je protiv Asvela koji dopušta dosta indeksnih poena. Cena Mirotića će sigurno nastaviti da raste i pravi je trenutak, a i protivnik dovesti ga u tim.

Mario Hezonja – 12.1 kredita. Real će snage odmeriti sa Panatinaikosem, klubom koji Hezonja jako voli i ne bi čudilo da iz tih razloga i odigra dobru utakmicu. Prošlu utakmicu u Atini je odigrao maestralno, a ako se bude opredelio da uzima rezonske šuteve i odradi posao na skoku, isto možemo očekivati i u ovom kolu.

Pi-Džej Doužer – 11.1 kredita. Džejms Naneli je verovatno out za ovu utakmicu, a Bobua će svakako biti zadužen za Pantera. U utakmici sezone za crno-bele neophodno je da Doužer odigra na visokom nivou, kako bi pre svega pomogao Panteru, a i ostalim saigračima koje bi razigravao.

Centri

Serž Ibaka – 14.9 kredita. Bajern je uhvatio priključak za plej-in i nema sumnje da će sa najvećom mogućom željom ući u ovaj meč. Bajern će svakako prilike vrebati na krilima svojih veterana Lučića i Ibake. Ibaka je vrlo dominantan centar i verujem da će na ovoj utakmici flertovati sa dabl-dabl učinkom.

Džonatan Motli – 13.2 kredita. Motli odlično igra pod palicom litvanskog trenera, a i Baskonija je najtanja na odbrani centarske linije, Hejs-Dejvis se vratio pa će svakako i deo skokova otići njemu, ali očekujem efikasnog Motlija, kako poenterski tako i na skoku.

Mustafa Fal – 12.7 kredita. Birutis je GTD, a Milutinov je svakako out. Očekujem Fala na nekih 25 minuta u igri i na velik doprinos na obe strane terena. Fal popunjava nekoliko statističkih kategorija i ne treba čuditi, ako ponovo bude donosio bodove kao i pre povrede.

Treneri

Luka Banki – 5 kredita. Virtus dočekuje Valensiju i blagu prednost dajem domaćem timu, shodno ceni Banki se čini kao odličan izbor.

Pablo Laso – 4.9 kredita. Bajern je nekoliko puta nesrećno izgubio kod kuće i na taj način odaljio sebe od plej-ina. Međutim pobedom protiv Partizana otvorila im se šansa za plej-in ponovo i sigurno da će biti ozbiljna pretnja Zvezdi bez Teodosića.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *