EuroLeague Fantasy – Efikasan duel u Madridu?

Mnogim igračima duplo kolo izaziva glavobolje ili strmoglav pad u ligama. Međutim i ako bude prvog lošeg kola, imamo priliku za popravni već narednog dana.

Trener

Erdem Džan – 5.5 kredita. Efes će dočekati Baskoniju koja je u blagom padu forme, što je i bilo za očekivati. Novajlije u ekipi Efesa su uhvatile ritam, a očekuje se da će se i neki od povređenih igrača vratiti u petak na parket. Baskonija je pod vođstvom Duška Ivanovića preporođena i igra iznad svojih mogućnosti, ali u ovom meču prednost zaslužuje turska ekipa.

Spektakl u Madridu

Dva najbolja napada Evrolige odmeriće snage danas od 20:45 u Madridu. Igrači obe ekipe beleže velik broj fantazi bodova, tako da ćemo izdvojiti nekoliko predloga sa ove utakmice.

Kevin Panter – 13.3 kredita. Nakon nesrećnih okolnosti zbog kojih je Partizan ostao na korak da fajnl-fora Evrolige, kapiten crno-belih sigurno neće ostati dužan kraljevskom klubu.

Foto: Euroleague

Fakundo Kampaco – 15.8 kredita. Kampacu je dobro poznat prošlogodišnji rival iz finalne serije Aba lige. Kampaco je vezao dve slabije utakmice iz fantazi ugla, ali je nesumnjivo da će biti izuzetno motivisan danas.

Mario Hezonja – 11 kredita. Hezonja je u odličnoj formi i poznate su njegove simpatije prema beogradskim crno-belima. Nema dileme da će dati svoj maksimum kao i u prethodnim okršajima.

Dva domaćina u Pioniru

Makabi na domaćem parketu protiv prošlogodišnjeg domaćina u toj hali. Mečevi crveno-belih i Makabija su do sada uvek bili neizvesni, a ovaj se takođe očekuje da bude takav. Obe ekipe ne blistaju u odbrani, tako da očekujemo veći broj poena.

Naši predlozi sa ove utakmice su:

Lorenco Braun – 13.9 kredita. Braun je odigrao utakmicu za zaborav u prošlom kolu. Reakcije nakon takvih utakmica uglavnom slede, pogotovo od igrača takvog kvaliteta, kakvog je Lorenco.

foto: Euroleague

Luka Mitrović – 11.4 kredita. I u ovom kolu naći će se najbolji i najkonstantniji igrač crveno – belih u našim predlozima. Uvek aktivan na skoku, odlično pronalazi saigrače i ume da izvuče faul na iskustvo. Sve ono što je poželjno za fantazi igrače.

Predlozi sa ostalih utakmica

Alek Piters – 12.6 kredita. Olimpijakos gostuje Asvelu, a očekuje se i odlična partija Pitersa. Piters je najefikasniji igrač Olimpijakosa i nema dileme da će zatrpati koš Asvela.

Tadas Sedekerskis – 12.1 kredita. Tadas uživa veliko poverenje Duška Ivanovića i nema dileme da će i ovu utakmicu dobiti veliku minutažu. Tadas je aktivan na skoku i pametno čita situacije u napadu.

Kodi Miler Makintajer – 12.4 kredita. Sa obzirom da je nekoliko puta bio nadomak tripl-dabla, Kodi je odličan diferencijal, jer ga svega 2% timova ima.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *