EuroLeague Fantasy – Deset preporuka za desetku!

U poslednja dva radna dana ove nedelje, imaćemo priliku da gledamo deseto kolo Evrolige, a u nastavku teksta možete pročitati naših deset fantazi predloga.

Treneri

Đanmarko Poceko – 4 kredita. Ekipa Asvela dočekuje minhenski Bajern u novoj hali. Poceko, čak i kada bi izgubio osim bodova, ne bi oduzeo kredit, zbog čega je vrlo zahvalna opcija. Ne postoji velika razlika u kvalitetu ove dve ekipe, a za hrabrije fantazi igrače Poceko je solidna opcija.

Ćus Mateo – 11.9 kredita. Najsigurnija trenerkska opcija ovog kola jeste trener Real Madrida. Real dočekuje Albu, koja i nema nekih šansi u ovoj utakmici. Madriđani su doživeli prvi poraz ove sezone u prošlom kolu domaćeg prvenstva, tako da se reakcija svakako očekuje.

foto: Real Madrid Baloncesto

Bekovi

Nemanja Nedović – 11.8 kredita. Nedović je uhvatio zalet, a bez Nejpira uloga će biti još veća. Zvezda dočekuje Armani, jednu od bivših ekipa Nemanje Nedovića. Nedović je na domaćem parketu pružio jako dobre partije i donosio dobar broj fantazi bodova.

foto: Euroleague

Rodrig Bobua- 8.8 kredita. Bobua je u nekoliko navrata donosio 20 i više poena. Problem sa Bobuom je upravo njegova konstantnost u fantaziju. Po ovoj ceni i odsustvu Larkina, a i ne tako dobroj odbrani Partizana, Bobua bi trebalo da ima dobar napadački učinak.

Krila

Vil Klajburn – 14.5 kredita. Klajburn polako hvata ritam, a nedostatak Larkina će svakako podići njegovu potrošnju u utakmici sa Partizanom. Klajburn se u slučaju neuspešnog prvog kola, svakako može staviti i za kapitena.

foto: Euroleague/Anadolu Efes SK

Čima Moneke – 14.3 kredita. Moneke dočekuje svoju bivšu ekipu, gde i nije imao pravu priliku. Moneke će zasigurno biti silno motivisan protiv Monaka. Na domaćem parketu i uz veliko poverenje Duška Ivanovića, opravdano očekujemo dobru partiju Čime.

Alek Piters – 11.9 kredita. Olimpijakos dočekuje ekipu Žalgirisa. Najbolji strelac Olimpijakosa ima odličan procenat šuta za tri i uživa veliku slobodu. Olimpijakosu je pobeda na domaćem parketu jako bitna, a smatramo da je Piters igrač koji će ih predvoditi.

Centri

Matijas Lesor – 15.7 kredita. Lesor je u prethodna dva duela protiv Brendona Dejvisa odigrao odlične utakmice. Matijas je jedna od najsigurnijih, ali i od najkonstantnijih opcija. Pao danas dočekuje ekipu Valensije, a po nama predlog za kapitena svakako jeste Lesor.

Bruno Kaboklo – 12.8 kredita. Bruno je fantazi predlog za malo hrabrije. Brazilac je beležio oko 20 minuta na parketu u obe evroligaške utakmice. Efes jednostavno nema adekvatnog centra koji bi mogao da zaustavi Kabokla.

foto: KK Partizan MozzartBet

Džoel Bolomboj – 9.4 kredita. Definitivno jedna od najboljih opcija na centarskoj poziciji do 10 kredita. Smatramo da će Bolomboj i te kako biti potreban Zvezdi u duelu sa Armanijem, kako defanzivno tako i na skoku.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *