“Bruno nije ni na 50 odsto svojih mogućnosti, verujte”: Aco Petrović ima samo reči hvale za košarkaša Partizana!

Proslavljeni stručnjak Aco Petrović bio je gost u potkastu ABA lige i tom prilikom govorio je o brojnim kosarkaskim temama, a dotakao se i košarkaša Partizana Bruna Kabokla.

Nekadašnji selektor Brazila imao je prilike da se lično uveri u kvalitete centra crno-belih tokom rada u reprezentaciji, pa je, i pre dolaska Kabokla, istakao da je reč o “paklenom igraču”.

Sada je i pojasnio svoje reči.

– Kad vidiš kako brani pik, pa kako postavlja blokove Doužeru i Panteru, pa protivnički centar ne uspeva da postavi odbranu na lopti tako brzo. I još ga zaboraviš dva-tri puta na šutu na tri poena…-rekao je Petrović i dodao:

– Došlo je do razgovora, pitali su me, ja sam rekao samo dve rečenice. Najvažnije je da se iskontroliše i da se sa njim mora raditi 24 sata dnevno. On zahteva negu i brigu.

Petrović je podsetio da je nedavno Kaboklo došao u Zagreb kako bi video Petrovića, ali su se mimoišli:

– Srećan je i zadovoljan u Beogradu, a na slobodan dan je došao u Zagreb u Draženov dom u nadi da će mene pronaći. Ja tog dana ipak nisam bio tamo. Prekinuo je bio sve odnose sa Košarkaškim savezom Brazila, a ja sam leteo u SAD da bih ga odobrovoljio da igra. I uspeli smo u tome i imamo dobar odonos. Verujte, ovo što navijači Partizana vide, to nije ni 50 odsto koliko može Kaboklo – samouvereno je kazao Petrović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *