EuroLeague Fantasy – Sigurice i trenerski izbor

Evroliga je došla do 26. kola, odnosno poslednjeg kola pred pauzu i poslednjeg kola pred nove neograničene transfere. Treneri se u ovom kolu nameću sami i širok je izbor shodno svačijem budžetu, dok ćemo sa igračima gađati sigurice kako bi nam budžet dodatno ojačao.

Bekovi

Šejn Larkin – 17.9 kredita. Naš prvi predlog biće i sa prve utakmice u ovom kolu, a to je Efes – Makabi. Smenom trenera se ne može toliko puno toga promeniti za kratak period, a Larkin svakako ostaje lider ekipe i neko ko provodi oko 30 minuta na terenu. Larkin će ovde imati najlakši mečap od svih igrača Efesa.

Kendrin Nan – 10.8 kredita. Nastavljamo sa serijom preporuka bekova koji igraju protiv Fenera. Poslednjih mnogo kola, svaki bek je ispoštovao, a verujemo da će skorer kao Nan imati šta da pruži u ovom duelu.

Krila

Čima Moneke – 15.6 kredita. Fol je out za ovu utakmicu i samim tim protekcija obruča i skoka će biti veoma oslabljena. Moneke je i u prošloj utakmici zabeležio dabl-dabl uz odličnu partiju. Za prvi dan svakako da je i preporuka za kapitena. A ako niste do sada, zapratite kanal našeg fantazi miljenika.

Bonzi Kolson – 13.8 kredita. Bonzi je u prvom okršaju između Efesa i Makabija odigrao brutalnu partiju! Ove sezone je generalno veoma konstantna opcija i veoma je aktivan na skoku. Prošlu utakmicu sa Baskonijom je imao nešto slabiji šut zbog čega je i učinak izostao. Verujemo da će to totalno drugačije izgledati večeras protiv nezainteresovanog Klajburna.

Centri

Serž Ibaka – 15 kredita. Izuzetno skakačka ekipa Bajerna dolazi Partizanu koji je cele sezone muku mučio sa skokovima. Smatram da Partizan i pored priprema i analiza upravo za Ibaku, neće moći da ga zaustavi na večerašnjem duelu.

Rizična opcija na centru koja bi se mogla isplatiti je svakako centar Žalgirisa…

Laurinas Birutis – 9.7 kredita. Birutis je pod italijanskim trenerom procvetao i iz utakmice u utakmicu pruža dobre partije. Bolomboj je dosta niži od Birutisa i smatram da je to i najveća prednost Litvanca u ovom duelu. Osim toga čak i da Zvezda proba sa Tobijem na njemu, Birutis je snažniji i mnogu veću prednost ima protiv Tobija.

Treneri

Za razliku od prošlog kola, trenerskih opcija u ovom kolu i te kako ima. Poređaćemo ih od najjeftinijih do najskupljih.

  • Tomislav Mijatović – 4.9 kredita
  • Željko Obradović – 5.8 kredita
  • Duško Ivanović – 6.3 kredita, najbolji odnos cene i očekivanog broja bodova
  • Rožer Grimau – 7.9 kredita, najsigurnija opcija

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Vukašin Mijailović

Related Posts

EuroLeague Fantasy – Bližimo se kraju

Došli smo i do pretposlednjih predloga u regularnom delu sezone. Izdvojili smo po nama tri najbolje opcije na svakoj poziciji. Bekovi Šejn Larkin – 18.5 kredita. Jedna od najbitnijih utakmica…

EuroLeague Fantasy – Za svakoga po nešto

U ovom kolu očekuju nas neograničeni transferi po poslednji put u regularnom delu sezone. Opcije koje smo vam predložili kreću se od najskupljih, pa sve do najjeftinijih za svaku poziciju.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Missed

Denver produžio saradnju sa Marejom

Denver produžio saradnju sa Marejom

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?
Verified by ExactMetrics