EuroLeague Fantasy – Majk Džejms za istoriju!

U kolu iza nas oboreni su neki timski, ali i individualni rekordi. Posle Kalatesa u prošlom kolu, došao je red da i Džejms obori možda i najbitniji individualni rekord u utakmici protiv crveno-belih iz Beograda.

Bekovi

Majk Džejms – 19.2 kredita. Svima je dobro poznato da Džejms juri, a verovatno i ruši rekord večeras. Očekujemo silno motivisanog po svojim rečima GOAT-a Evrolige, koji će od samog starta meča biti koncentrisan i raspoložen za igru. Svi i dobro znamo kako i na koji način donosi bodove, tako da i nema puno potrebe predstavljati igrača kao što je Majk Džejms.

Vejd Boldvin – 17.7 kredita. Boldvin je u odličnom ritmu i očekujem da će odigra odličnu utakmicu. Žalgiris na poslednje tri utakmice u proseku dopušta 20 indeksnih poena bekovima. Lorenco ove sezone deluje vrlo loše, tako da taj deo kolača očekujem da će pripasti Boldvinu.

Aleksa Avramović – 6.7 kredita. Avramović je uhvatio nalet i kada je takva situacija sa njim, isplatljiva je fantazi opcija. Po ovoj ceni svakako da vredi dovesti ga u tim, makar i kao igrača sa klupe.

Krila

Čima Moneke – 15.6 kredita. Baskonija dočekuje Albu, koja dozvoljava ogroman broj indeksnih poena. U ovoj sezoni nalazi se na trećem mestu po prosečnom broju bodova za krilne igrače. Moneke beleži dobre brojke kod kuće, a i poznato je da obe ekipe igraju nešto bržu košarku.

Ševon Šilds – 14.8 kredita. U odsustvu Mirotića, Šilds je taj koji će morati da preuzme odgovornost. U prvom duelu protiv crno-belih je odigrao veoma dobro, a verujemo da će i danas biti raspoložen. Ako šuterski dobro otvori meč, ne vidim na koji način bi mogao da ostane ispod 20 indeksnih poena. Aktivan je na skoku i ume da iznudi faul na šutu, što je dodatni plus za izbor ovog igrača. Takođe, donekle se može i smatrati diferencijalom u poređenju sa ostalim krilima.

Centri

Mustafa Fal – 12.6 kredita. Mustafa polako hvata ritam, a Virtus je pogodan protivnik da u potpunosti vrati formu od pre povrede. U odsustvu Volkapa, sigurno da će Fal biti uključeniji u napade Olimpijakosa iz razloga što ima odličan pregled igre, a takođe u ovom meču će često imati prednost u reketu.

Johanes Timan – 12.1 kredita. Timan je ponovo uhvatio ritam, a Baskonija je idealan protivnik za centre. Uz nekoliko skokova i zicera i koji iznuđen faul, očekujem Timana na standardnih 15 ili više indeksnih poena.

Treneri

Ergin Ataman – 10.5 kredita. Veoma skupa opcija, ali definitivno i opcija koja će sigurno doneti 20, a ja verujem i maksimalnih 25 poena.

Duško Ivanović – 6.3 kredita. U jeku trke za plejof i plejin u Španiju dolazi ubedljivo najgora ekipa uz Asvel. Ivanović i njegovi izabranici su svesni da ovaj zicer moraju da iskoriste uz što ubedljiviju razliku, kako ne bi strepeli u završnici utakmice.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Vukašin Mijailović

Related Posts

EuroLeague Fantasy – Bližimo se kraju

Došli smo i do pretposlednjih predloga u regularnom delu sezone. Izdvojili smo po nama tri najbolje opcije na svakoj poziciji. Bekovi Šejn Larkin – 18.5 kredita. Jedna od najbitnijih utakmica…

EuroLeague Fantasy – Za svakoga po nešto

U ovom kolu očekuju nas neograničeni transferi po poslednji put u regularnom delu sezone. Opcije koje smo vam predložili kreću se od najskupljih, pa sve do najjeftinijih za svaku poziciju.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Missed

Denver produžio saradnju sa Marejom

Denver produžio saradnju sa Marejom

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?
Verified by ExactMetrics