EuroLeague Fantasy – Neograničeni transferi

Dočekali smo i nove neograničene transfere, tako da možemo krenuti u remontiranje svojih ekipa. Osim toga u odeljku ”Statistike” ubačena je novina. A to je Defense vs Position opcija, koja Vam svakako može pomoći pri izboru igrača.

Bekovi

Vejd Boldvin – 17.2 kredita. Boldvin je odigrao brutalno prvu utakmicu protiv Albe, a trenutna njegova forma veoma raduje. Očekujem dosta faulova na Boldvinu, kao i njegovu efikasnu partiju. I pored toga što je bekovska linija Makabija kompletna, očekujem solidnu minutažu Boldvina.

Kinan Evans – 16.8 kredita. U ovom kolu za Evansa će biti zadužen Volkap, ali je u Pireju Evans pokazao da mu to ne predstavlja problem. Evans igra maestralno kod kuće i cela ekipa zavisi od njega. Uz ogromno poverenje trenera i veću minutažu trebalo bi da Evans isporuči svoje.

Jago Dos Santos – 10.3 kredita. Dosta skupih opcija će svakako opteretiti budžet većini nas, a u ovom kolu od jeftinijih opcija, Jago se čini kao odličan izbor. Dobro poznat protivnik, Teodosić koji je out, veća minutaža usmeravaju nas na Jaga kao izbor u ovom kolu.

Krila

Nikola Mirotić – 14.6 kredita. Mirotić je ponovo uhvatio formu, a sledeća utakmica im je protiv Asvela koji dopušta dosta indeksnih poena. Cena Mirotića će sigurno nastaviti da raste i pravi je trenutak, a i protivnik dovesti ga u tim.

Mario Hezonja – 12.1 kredita. Real će snage odmeriti sa Panatinaikosem, klubom koji Hezonja jako voli i ne bi čudilo da iz tih razloga i odigra dobru utakmicu. Prošlu utakmicu u Atini je odigrao maestralno, a ako se bude opredelio da uzima rezonske šuteve i odradi posao na skoku, isto možemo očekivati i u ovom kolu.

Pi-Džej Doužer – 11.1 kredita. Džejms Naneli je verovatno out za ovu utakmicu, a Bobua će svakako biti zadužen za Pantera. U utakmici sezone za crno-bele neophodno je da Doužer odigra na visokom nivou, kako bi pre svega pomogao Panteru, a i ostalim saigračima koje bi razigravao.

Centri

Serž Ibaka – 14.9 kredita. Bajern je uhvatio priključak za plej-in i nema sumnje da će sa najvećom mogućom željom ući u ovaj meč. Bajern će svakako prilike vrebati na krilima svojih veterana Lučića i Ibake. Ibaka je vrlo dominantan centar i verujem da će na ovoj utakmici flertovati sa dabl-dabl učinkom.

Džonatan Motli – 13.2 kredita. Motli odlično igra pod palicom litvanskog trenera, a i Baskonija je najtanja na odbrani centarske linije, Hejs-Dejvis se vratio pa će svakako i deo skokova otići njemu, ali očekujem efikasnog Motlija, kako poenterski tako i na skoku.

Mustafa Fal – 12.7 kredita. Birutis je GTD, a Milutinov je svakako out. Očekujem Fala na nekih 25 minuta u igri i na velik doprinos na obe strane terena. Fal popunjava nekoliko statističkih kategorija i ne treba čuditi, ako ponovo bude donosio bodove kao i pre povrede.

Treneri

Luka Banki – 5 kredita. Virtus dočekuje Valensiju i blagu prednost dajem domaćem timu, shodno ceni Banki se čini kao odličan izbor.

Pablo Laso – 4.9 kredita. Bajern je nekoliko puta nesrećno izgubio kod kuće i na taj način odaljio sebe od plej-ina. Međutim pobedom protiv Partizana otvorila im se šansa za plej-in ponovo i sigurno da će biti ozbiljna pretnja Zvezdi bez Teodosića.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Vukašin Mijailović

Related Posts

EuroLeague Fantasy – Bližimo se kraju

Došli smo i do pretposlednjih predloga u regularnom delu sezone. Izdvojili smo po nama tri najbolje opcije na svakoj poziciji. Bekovi Šejn Larkin – 18.5 kredita. Jedna od najbitnijih utakmica…

EuroLeague Fantasy – Za svakoga po nešto

U ovom kolu očekuju nas neograničeni transferi po poslednji put u regularnom delu sezone. Opcije koje smo vam predložili kreću se od najskupljih, pa sve do najjeftinijih za svaku poziciju.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Missed

Denver produžio saradnju sa Marejom

Denver produžio saradnju sa Marejom

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?
Verified by ExactMetrics