EuroLeague Fantasy – Neograničeni transferi

Punih stomaka nakon praznika, došao je red i na fantazi. Dilema je mnogo i čekaju nas vrlo teške odluke u ponovnom sastavljanju celog rostera.

Bekovi

Majk Džejms – 18.1 kredita. Džejms je u prošlom okršaju sa Baskonijom imao više od 30 fantazi poena. Džejms je jedna od “must have” opcija u svakom timu i pored svoje visoke cene. Ove sezone mu samo Larkin beži po ukupnom broju donetih bodova.

Foto: Euroleague

Kris Džouns – 12.5 kredita. Valensija dočekuje Žalgiris koji će tražiti prvu pobedu sa novim trenerom na klupi. Treba uzeti u obzir i formu i dobre partije Džounsa kod kuće. U poslednjih nekoliko utakmica, Valensija igra na njegovim krilima. Po ceni i diferencijalu koji nosi, smatram da je Džouns odlična opcija.

Marko Gudurić – 9.6 kredita. Jedna rizična opcija, doneta na osećaj. Gudurić u poslednjih nekoliko utakmica nije prebacio dvocifreni broj bodova, ali u utakmicama protiv Partizana, Gudurić je često umeo da odigra iznad svojih mogućnosti. Shodno tome, ko voli da rizikuje ima zanimljivu opciju.

Dijego Flakadori – 5.7 kredita. Flakadorija sam ulovio još na početnoj ceni od 4 kredita i oduševljen sam njim kao izborom. Zbog situacije kakva je u Armaniju, Flakadori je dobio prostor i minute koje vrlo dobro koristi.

Krila

Tornike Šengelija – 16.2 kredita. Ponovo idemo sa jednom skupom i “must have” opcijom. I vrapci na grani znaju šta Šengelija donosi u fantaziju, tako da prelazimo na sledeću opciju.

Najdžel Hejz-Dejvis – 14.6 kredita. Prvi igrač koji je spomenut kao fantazi predlog u našem prvom spejsu na X-u. Naš sagovornik je detaljno objasnio na koji način Najdžel dolazi do svojih poena… U poslednjih nekoliko kola je čest gost u našim predlozima i svaki put je ispoštovao, tako da Najdžel i ovo kolo kolo dobija zasluženu šansu.

Tadas Sedekerskis – 12.9 kredita. Ukoliko niste imali mogućnosti da dovedete Tadasa, sada je prava prilika. Tadas je počeo sa cenom od 7.7 kredita, a svako ko je pomno pratio Mundobasket, Tadasa je imao od prvog kola. Iako je Monako naredni protivnik, Braun je u prošlom okršaju zaključao Monekea, koji je svakako kompletniji napadač od Tadasa.

foto: Euroleague/Cazoo Baskonia

Alfa Dijalo – 12.4 kredita. Povoljna cena, odličan diferencijal. Vrlo konstantan igrač i igrač ispod radara. Ukoliko ste nekad hteli da ga dovedete, a niste imali dovoljno transfera, sada je prava prilika.

Centri

Džoš Nibo – 13.3 kredita. Nibo je vezao dve slabije partije, a u ovom kolu bi trebalo da ima nešto lakši mečap protiv centara Virtusa. Utakmica se igra u sredu, tako da je to dodatni plus.

Johanes Timan – 12.8 kredita. Timan je u prošlom meču protiv Armanija imao preko 30 bodova. Nemački reprezentativac je definitivno najsvetlija tačka Albe i pouzdana fantazi opcija.

Danijel Oturu – 12.4 kredita. Lesor je rovit u ovom kolu, tako da je to dodatni plus za ovaj izbor. Oturu igra iznad svih očekivanja, a sa ovom cenom i trenutnom formom, definitivno zaslužuje da se nađe po prvi put među našim preporukama.

Žofre Loverenj – 10.9 kredita. Lovernj će vrlo motivisano ući u ovaj meč. Posle dve slabije partije, smatram da će u ovom meču Lovernj da se vrati u prepoznatljiv ritam.

Foto: Euroleague

Treneri

Janis Sferopulos – 6.3 kredita. Zvezda gostuje Asvelu. I pored zdravstvenog stanja kakvo jeste, Zvezda je ovde veliki favorit.

Aleks Mumbru – 6.1 kredita. Valensija dočekuje Žalgiris, koji je u prošlom kolu izgubio od Albe. Pred domaćim navijačima i posle nesrećnog poraza od Panatinaikosa, pobeda je imperativ.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Vukašin Mijailović

Related Posts

EuroLeague Fantasy – Bližimo se kraju

Došli smo i do pretposlednjih predloga u regularnom delu sezone. Izdvojili smo po nama tri najbolje opcije na svakoj poziciji. Bekovi Šejn Larkin – 18.5 kredita. Jedna od najbitnijih utakmica…

EuroLeague Fantasy – Za svakoga po nešto

U ovom kolu očekuju nas neograničeni transferi po poslednji put u regularnom delu sezone. Opcije koje smo vam predložili kreću se od najskupljih, pa sve do najjeftinijih za svaku poziciju.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Missed

Denver produžio saradnju sa Marejom

Denver produžio saradnju sa Marejom

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?
Verified by ExactMetrics