Sferopulos: Moramo poštovati plan

Crvena zvezda je prilično lako savladala ekipu FMP-a u 17. kolu regionalne lige. Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je nakon utakmice izneo svoje utiske o samom meču:

“Danas smo igrali koncentrisano i fokusirano, igrali smo jako ozbiljno. Zadovoljan sam reakcijom igrača, odigrali smo dobro u odbrani. Svakog protivnika moramo shvatiti ozbiljno, jer ako to ne uradimo možemo imati probleme i u ABA ligi i Evroligi. Moramo poštovati plan i igrati uvek dobru odbranu jer u napadu uglavnom nemamo velikih problema.”

Na pitanje o tome ima li stvari kojima je nezadovoljan sa današnje utakmice:

“Imali smo početkom druge četvrtine period igre kada nismo bili konstantni, u oba pravca. Nakon toga, bio sam zadovoljan utakmicom.”

Na dodatno pitanje o usponima i padovima njegovog tima tokom utakmica:

“Za uspone i padove je zadužen naš mentalitet. Moramo da imamo identičan pristup uvek, bez obzira na značaj utakmice i protivnika, to je ono što očekujem od svojih igrača.”

O povređenim igračima, konkretno Teodosiću i Nedoviću: “Ne znam, idemo dan po dan. Pomenuo sam to i pre tri dana. Osećaju se bolje, ipak, i dalje ne treniraju sa timom. Ne znam šta bih još mogao da vam kažem.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics