Mijović: Imamo prostora za napredak

Nije uspeo FMP da napravi iznenađenje u regionalnoj ligi i savlada lidera Crvenu zvezdu. Nakon meča, svoje utiske izneo je trener Stevan Mijović:

“Čestitao bih Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Što se same utakmice tiče, mislim da smo pokazali da smo neke stvari unapredili u igri u odnosu na prethodne utakmice, pogotovo u prvom poluvremenu. Ipak, imamo taj problem da zatvorimo četvrtine kako treba, sa minus pet otišli smo na minus 14 krajem prvog poluvremena. U utakmici koja je na manji broj poena dopustili smo sebi da izgubimo poslednju deonicu 23:8 i izgubimo velikom razlikom. Nastavljamo da radimo, zadovoljan sam u pojedinim trenucima utakmice smo pokazali čvrstinu protiv kvalitetnog rivala, ali nismo to mogli u kontinuitetu da uradimo.”

O njegovom dolasku u nezavidnoj situaciji za klub odgovorio je:

“Da, došao sam u nezgodnom trenutku, pogotovo ako uzmemo u obzir raspored kakav smo imali u ABA ligi. Bilo je uspona i padova, ali nastavljamo da radimo. Koliko god imali vremena, ipak ga i nemamo jer je nama svaka utakmica kao finale. Momci stvarno rade dobro, nemam nikakve zamerke, imali smo dosta promena za koje je potrebno vreme, a mi ga nemamo. Nadam se da će kako sezona bude odmicala to sve izgledati bolje.”

O situaciji sa Hugo Besonom, za koga su francuski mediji najavljivali kako želi da ode iz kluba, i zašto nije igrao večeras: “Nije igrao mojom odlukom. Videćemo treningom kako će se dalje odvijati situacija sa njim.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *