Simanić: Želim da pomognem reprezentaciji koliko god je to moguće

U novoj epizodi podkasta Olimpijskog komiteta Srbije, Boriša Simanić pričao je o povredi koju je doživeo na svetskom prvenstvu sa reprezentacijom.

“Kada sam dobio udarac nije mi delovalo kao nešto ozbiljno. To se promenilo nakon pet minuta. Osetio sam oštar bol. Pomislio sam da je udarac u rebra, da će da prođe, pokušao sam da nastavim, međutim svaki put kad sam se oslonio na levu nogu osetio sam bol i zatražio sam izmenu. Fizioterapeut i ja smo otišli u svlačionicu, sa idejom da me izmasira, ali jako mi se išlo u toalet i primetio sam krv. Odmah je nastala “frka”, što pre u bolnicu, fizio me smirivao, tamo smo odradili snimak, trajalo je 20 minuta, a ja nisam mogao da se ispravim…” – rekao je Simanić.

„Rekao sam Gagi Radanoviću da ne mogu da izdržim do jutra. Posle drugog testa odlučeno je o hitnoj operaciji. Laknulo mi je. Neka rade šta god, uspavaj me da ne osećam bol. Neka bude ono što jeste. Operisali su me i rekli mi da se oporavljam. Nakon tri dana bolova, novi test je otkrio da urin curi iz bubrega. Dakle, još jedna operacija za prevenciju sepse“ – dodao je Boriša.

Rekao je Simanić da se nada da će se odužiti saigračima u reprezentaciji Srbije na podršci:

„Daću sve od sebe da se oporavim, da budem sa njima u kampu, da se družim, da pomognem koliko god je to moguće“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *