Fener za plasman Albatrosi za čast

Regularni deo Evrolige došao je do vrhunca, sve osim plasmana od drugog do desetog mesta je poznato u takvoj situaciji duel Fenera i Albe u kom su domaćini apsolutni favoriti ne spada u grupu najzanimljivijih.

Albatrosi se nalaze u nizu od od čak osam uzastopnih poraza, a poslednji put teren podignutih ruku napustili su nakon meča sa Crvenom Zvezdom. Sa druge strane četa Šarunasa Jasekivičijusa doživela je tesan poraz od Armanija u prethodnon kolu 77:76, pa je sve osim pobede ozbiljan neuspeh.

Sa skorom 5-26, Alba ubedljivo drži poslednje mesto na tabeli Evrolige, pa im sve sem igre za čast u narednih par kola ne preostaje, sa takvim rasterećenim pristupom i uz dobro šutersko veče mogli bi da pruže dostojan otpor favorizovanom rivalu.

Fenerbahče bi pobedom koja se ruku na srce opravdano očekuje otišao na skor 20-12 i tako uz poklapanje drugih rezultata gotovo sigurno obezbedio plasman u prvih šest nakon regularnog dela.

Utakmica u Istanbulu otvoriće program sa početkom od 18:45, iako bez ogromnog rezultatskog značaja okršaj koji bi mogao biti zanimljiv za sve igrače fantazi liga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *