Sferopulos: Nije lako izdržati ovakav raspored

Nakon prvog poraza posle devet uzastopnih pobeda u regionalnoj ligi, Crvena zvezda je i dalje na prvoj poziciji što je možda i najbitnija stvar. Nakon samog meča trener gostiju Janis Sferopulos izneo je svoje utiske:

“Želim da čestitam ekipi Cedevita Olimpije na pobedi. Oni su igrali sa više energije, bilo je očigledno da kada rival da 96 poena vi ste u problemu i teško je pobediti. Mi smo dali 86 poena, ali naša odbrana nije bila dovoljna. Za mene ovo je zbog rasporeda koji imamo, nije lako, igrali smo tri utakmice u pet dana. Imali smo dva putovanja u ovih pet dana i pokušali smo da damo najbolje od sebe, ali to nije bilo dovoljno. U NBA ovo su porazi koje zovu “schedule” porazi. Za nas je to bio upravo takav poraz.”, rekao je Grk, pa potom dodao:

“Nastavljamo dalje, i dalje smo prvi u ABA ligi, takođe želimo da iskoristimo dobar momentum koji imamo u Evroligi počevši od meča koji igramo u utorak. Želim da čestitam Božić svim ljudima koji ga proslavljaju večeras i sutra.”

O povredi Miloša Teodosića i njegovom stanju nije bio previše rečit grčki stručnjak.

“Nije u pitanju povreda kolena već zgloba. Videćemo da li će biti dobro, doktor će nam reći.”, zaključio je konferenciju Janis Sferopulos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *