Pavićević: “Biće još promena u ekipi”

Ekipa Mornara poražena je na gostujućem parketu od ekipe Crvene zvezde, a svoje viđenje meča dao je trener Pavićević.

“Čestike ekipi Crvene zvezde, pobeda nije ni pre meča, ni tokom meča dolazila u pitanje… Mi smo pokušali da se suprotstavimo koliko smo mogli, međutim dominacija pod košem je bila više nego evidentna. Imali su 22 ofanzivna skoka, a kada ekipa ima ovakvu spoljnu liniju koja kažnjava sve živo, moram biti zadovoljan sa prikazanim. Borili smo se u okviru naših mogućnosti i pokušavali da napravimo utakmicu zanimljivijom. Jednostavno nismo imali dobre situacije, ali ne padamo duhom, borićemo se već od naredne utakmice pa do kraja, da izborimo status u ABA Ligi.”, izjavio je Pavićević i potom dodao:

“Poznato je da smo napravili promene u ekipi, biće još nekih promena… Evidentno je da se neki problemi dešavaju iz utakmice u utakmicu, i moramo da reagujemo i tražimo rešenja u trku, što pod košem, što spolja… Mada nije danas lako naći igrača koji će da donese neku prednost. Da ne pričam više o našim problemima, još jednom čestitam ekipi Zvezde i želim im mnogo uspeha, kako u ABA Ligi, tako i u Evroligi. Želim da poželim dobrodošlicu i treneru Sferopulosu i želim mu sve najbolje u nastavku sezone.”

Na pitanje o pojačanjima tima.

“Kako smo primali komplimente da smo pogađali strance i pojačanja, tako moramo i da priznamo da smo promašili. Ne mogu da kažem da smo sve promašili, ali dobar broj jesmo. Kada ste limitirani budžetom, onda tražite igrače u okviru njega. Ja sam uvek govorio, kada dovedete mladog amerikanca, to je mačak u vreći… Ove godine smo debelo omašili i nema bežanja od toga, apsolutno je moja krivica. Godine mi ne dozvoljavaju da pogrešim i idem tako. Već smo potpisali novog pleja i tražićemo rešenja kako bi opstali u ABA Ligi.”, odgovorio je Pavićević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *