Obradović: Ledej bi trebalo da bude u timu protiv Olimpijakosa

Crno-beli uspeli su da u teškoj utakmici u Podgorici na kraju pobede ekipu Studentskog centra i tako se popnu na drugo mesto na tabeli.

“Mislim da je bila zanimljiva utakmica. Otvorili su dobro utakmicu. Igraju dobro ove godine. Čestitam treneru. Veoma su agresivni sa jasnom idejom. Okrenuli smo utakmicu kada smo promenili odbranu, na kraju smo napravili ključnu razliku. Svaka utakmica do kraja nam je važna i probaćemo da nastavimo i da se borimo do kraja, pa gde završimo. Voleo bih da se zahvalim svima na gostoprimstvu i svim navijačima koji su došli.” – rekao je šef struke crno-belih, Željko Obradović.

“Počeli smo u sporijem ritmu, ali smo posle igrali. Videla se želja kod igrača, ali smo u nekim momentima delovali sporo. Do je možda malo i do umora ali su izdržali i voleo bih da čestitam igračima. Voleo bih da istajknem Koprivicu u drugom poluvremenu koji je odigrao izvanredno. Spoljni igrači su igrali pametno i protok lopte je bio na nivou na kojem bih ja voleo da bude.”

“Šta je rešilo pitanje pobednika? Znatno agresivnija odbrana, pametne odluke u napadu. Ne volim da ističem pojedince, ali Balša Koprivica je stvarno odigrao na visokom nivou. Verujem da će brzo shvatiti da je kadar da igra na vrhunskom nivou i u Evroligi.

Razgovarao sam sa ljudima iz kluba, Ledej bi trebalo da bude u timu protiv Olimpijakosa. Dubai? Ne znam ništa o tome, niti me zanima. O tome se odlučuje na sastancima ABA lige, a ja sam maksimalno fokusiran na ono što nas očekuje do kraja sezone.” – zaključuje Obradović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *