Moneke kratko reagovao na Gurovićeve tvrdnje

Milan Gurović, gostujući u emisiji Indirektno na K1 televiziji, najavio je ulazak u upravu kluba sa Malog Kalemegdana. U emisiji Milana Kalinića i Predraga Popovića dotakao se novih pojačanja Zvezde, bivšeg trenera Ivanovića…

“Zvezda i Partizan dovode dobre igrače, ali ako gledaš evropsko tržište, to ti je kao kada dođeš na pijacu u podne.”, počeo je Gurović gostovanje u emisiji Indirektno na K1 i dodao:

“Obe ekipe su dobre, samo mi je žao, ako ne dobiju A licencu jer je zaista zaslužuju. Ako pogledamo kakvu sliku šalju u svet, to niko nema. Mogu da kažem da nema, jer sam igrao svuda i ne postoji takva atmosfera. Verovatno su pare te koje će da odluče. Ako gledamo Monako koji ima dobar tim, ali igra u onoj, po meni, školskoj sali, jasno je. Da su to Zvezda i Partizan.”

Na pitanje domaćina emisije da prokomentariše ranije najave trenera Sferopulosa da se neće žuriti sa pojačanjima, a da su dosada dovedeni Fredi Gilespi i Džavonte Smart koji možda nisu doneli ekstra kvalitet, Gurović je prvo otkrio:

“Pošto nisam u upravi Crvene zvezde, ali biću, to mogu da otkrijem i biće mi čast da budem deo takvog projekta.”, pa dodao:

“Što se tiče Gilespija, da se pitam ne bih ga doveo. Jer, ako nije odgovarao Pablu Lasu u Minhenu, jednom od najboljih evropskih trenera, onda ne treba ni nama. Centar koji sa loptom ne može ništa i ako vidimo da zavisi isključivo od Miloša Teodosića i da drugačije ne može da postigne koš, takav igrač ne zaslužuje da bude u Zvezdi. Kao ni Smart, koji dosad nije pokazao ništa.”

U dahu je nastavio…

“Nekoliko kardinalnih grešaka je trener napravio, ne Sferopulos nego onaj pre njega, svi znamo ko je bio (Duško Ivanović). Doveo je neke igrače, a bili su mu nuđeni Hauard i Moneke iz Baskonije. Bili su na spisku i nuđeni. Ivanović ih nije hteo, nisu bili po njegovom ukusu, paradoksalno je što im je sada trener. Duško Ivanović je selektirao ovu ekipu. Sramota je da ti nemaš ekipu konkurentnu za Top 8, uz takvu armiju navijača.”

Foto: printscreen/ Instagram

Na ove navode Milana Gurovića, reagovao je i Čima Moneke na društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics