Jovanović: Ambicije promenjene, idemo meč po meč

Nakon ubedljivog poraza od lidera regionalne lige, ali i neočekivano loše partije njegovih izabranika, trener gostiju Vladimir Jovanović izneo je svoju analizu meča:

“Zaslužena pobeda Crvene zvezde. Imali smo određenih promena u rosteru i trebaće nam vremena da ponovo utvrdimo uloge i posložimo to kako smo zamislili. Bilo je teško igrati sa jednim visokim igračem protiv Zvezde, to se najbolje videlo u prvoj i poslednjoj četvrtini. Sa kratkom rotacijom nismo mogli pronaći rešenje, na sve to nismo imali dobro šutersko veče i ovaj rezultat je i više nego realan. Mi se okrećemo našim daljim planovima i ambicijama. Pokušaćemo da do kraja prvenstva sa novim mladim igračima budemo sve bolji i bolji. Iskoristio bih priliku da čestitam svima Novu godinu i da im poželim puno sreće i uspeha u narednoj godini.”

O planovima i ambicijama nakon velike promene u sastavu tima:

“Ambicije su se promenile u odnosu na početak takmičenja. Videli ste da smo prilično promenili roster. Nikola Marić je uz to povređen. Ambicije će biti da sa trenutnim timom iskombinujemo uloge, da mlađi igrači dobiju ozbiljnu priliku da se pokažu na najvećoj sceni a takmičarski ćemo se truditi od utakmice do utakmice da pokušamo da u što više utakmica do kraja prvenstva pobedimo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics