Barać: “Ne mogu da budem nezadovoljan”

Nakon sjajne partije, košarkaši Mege ipak nisu bili nagrađeni pobedom. Nakon utakmice, trener domaćeg tima Marko Barać izneo je svoje utiske:

“Čestitam ekipi Zvezde na pobedi. Mislim da je mogla utakmica da ode na obe strane. Ne bi bilo nezasluženo da smo mi pobedili. Generalno, otvaranje utakmice je na onaj način na koji smo želeli napadački, došli smo do dubine u pik-en-rol igri. Zvezda je odreagovala, promenila način odbrane, dok smo se mi privikli, već je bilo poluvreme, ali zadovoljan sam načinom kako smo odgovorili u drugom poluvremenu. Dali smo 30 poena u trećoj četvrtini. Imali smo vođstvo kada se lomila utakmica. Imali smo otvorene šuteve, zicere, nismo pogodili, oni su čini mi se ubacili neke teške šuteve, ja generalno ne mogu da budem nezadovoljan što se tiče volumena šuta. Kada su šutevi za dva ili tri u pitanju. Naravno da su očigledno ti šutevi za dva bili nedovoljno otvoreni, možda nismo bili dovoljno odlučni da igramo kroz kontakt i zato nešto slabiji procenat. Ideja je bila na kontroli lopte. Mi smo uspeli da radimo to jako dobro. Na kraju druge četvrtine i u poslednjoj su nas kaznili i rešili meč u svoju korist. Ne mogu da budem nezadovoljan, mislim da smo pokazali jednu dobru igru, a publika neka oceni kakav je meč bio.”

O igri Nikole Topića, Barać je dodao: “Mislim da sam već rekao da nisam nezadovoljan kako smo igrali. Svih 10 igrači koji su igrali su tu. Nikola nije igrao protiv Teodosića, neki drugi igrači su bili njegovi čuvari. On je uspeo da pročita u drugom poluvremenu situacije da bi bio agresivniji. Pokrenuo je naš napad u trećoj četvrtini.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *