Sferopulos nakon pobede: Važna pobeda, pokazali smo karakter

Šestom pobedom u nizu u regionalnom takmičenju, košarkaši Crvene zvezde zadržali su lidersku poziciju nakon 11. odigranih kola. Nakon meča, trener gostiju Janis Sferopulos izneo je svoje utiske:

“Želim da čestitam svojim igračima na pobedi. Ovo je važna pobeda za nas, znamo da je Mega talentovan tim. Mladi su i puni entuzijazma. Ako ne dođete spremni da odigrate čvrstu utakmicu, možete vrlo lako da izgubite. Ovo je važna pobeda za nas i mislim da smo odigrali dobar deo meča, osim početka prvog i drugog poluvremena, onako kako bismo voleli. Na kraju, pokazali smo karakter, odigrali dobru odbranu u poslednjoj četvrtini. I odigrali smo dobru odbranu i napad i postigli 30 poena. Nije bilo lako, jer smo došli iz duplog kola u Evroligi. I zbog toga je ova pobeda toliko važna.”

Upitan o Šabazu Nejpiru i zašto nije zaigrao iako je bio u sastavu za ovaj meč: “Šabaz je imao spazam. Nisam želeo da rizikujem njegova leđa večeras. Želimo da ga sačuvamo za naredne mečeve.”, rekao je grčki stručnjak.

O igrama Nikole Topića: “Postoji dosta razgovora o Topiću. On je jako talentovan. Došao sam kada je on već bio u Megi. Tako da da, on igra jako dobro.”, ovim rečima završio je konferenciju Janis Sferopulos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *