Željko Obradović: Kako ste rekli, Ledej je bio agresivan?

Košarkaši Partizana poraženi su u okviru 18. kola ABA lige od Crvene zvezde na gostujućem parketu. Rezultat je bio 88:86, a trener crno – belih je nakon meča izneo svoje viđenje na konferenciji za medije.

“Veoma očigledno je da smo igrali dva različita poluvremena. Počeli smo na veoma način, oni su pogodili tri vezana šuta za tri poena. Rano su ostvarili vođstvo i to je bilo prvo poluvreme. Reakcija tima u nastavku je bila fantastična u tom smislu sam ponosan na njih. Došli smo u situaciju da smo mogli da dobijemo utakmicu.

Mnogo bolje drugo poluvreme i čestitam igračima na tome, kao što i čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Zanimljiva utakmica u tom smislu da su oni dominirali u prvom poluvremenu. Imaju još neke stvari koje ne bih da komentarišem. Pogledaćemo sve u miru i videti šta se tačno događalo – rekao je Željko Obradović. 

Zek Ledej je isključen u četvrtoj četvrtini nakon druge tehničke greške, a na pitanje novinara da li se Obradoviću činilo da je Partizanov krilni centar BIO AGRESIVAN odgovorio:

“Kako ste rekli? Agresivan? Dve tehničke greške su isključenje. Bio je motivisan, dao je početni elan i zanos ekipi. Da li je bio toliko nervozan, ne mogu vam reći. Nije samo on učestvovao. Targetirati samo jednog igrača i reći da je on taj, ne znam da li je korektno. Svi treba da budu mirni i doprinose atmosferi na parketu. Bilo je i jednih i drugih. Videli ste pozdravljanje aktera, šta se desi na terenu ostaje na terenu i to je to” – zaključio je Željko Obradović. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *