Žakelj: Od igrača sam želeo reakciju

Nakon dobrog početka utakmice, šut košarkaša Budućnosti je “stao” pa je na kraju ekipa iz Podgorice izgubila rezultatom 96:83. Trener gostiju Andrej Žakelj izneo je svoje prve utiske nakon utakmice:

“Čestitam Partizanu, kontrolisali su celu utakmicu, osim na početku kada smo dobro napadački igrali, bolje nego što sam očekivao da budem iskren. Teško je pripremati utakmicu protiv takvog tima, među boljima su u ligi što se tiče šuta i napada. Mi se trenutno bavimo više svojom igrom. Mislim da je pristup bio mnogo bolji nego na prošloj utakmici. Od igrača sam želeo reakciju, ali bilo je grešaka. Prilazili smo na jednocifren zaostatak, ali tu smo grešili i to nas je koštalo neizvesnije završnice. Biće bolje kada budemo imali bolji fokus u odbrani. Energija je bila bolja.”

S obzirom da nije bilo dodatnih pitanja od strane predstavnika medija, konferencija trenera Žakelja završena je vrlo brzo.

Budućnost je nakon večerašnjeg poraza sada na petoj poziciji ABA lige sa skorom 8-4. Naredne nedelje ih očekuju obaveze u Evrokupu protiv ekipe Slaska u Vroclavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *