Žakelj: Jedan igrač dva sata pre početka primio infuziju, na kraju nije znao gde je

Trener Budućnost Voli, Andrej Žakelj, govorio je pred medijima nakon poraza od Partizana u majstorici polufinalne serije ABA lige.

“Čestitam domaćinu na pobedi i na plasmanu u finale. Što se utakmice tiče, prvo poluvreme smo odigrali na visokom nivou posebno napadački. Lopta je kružila i imali smo ideju kako da usporimo Partizan. Mislim da je to bilo uspešno. Energetski nismo bili na nivou kao prošlu utakmicu kući” – rekao je on.

O isključenju Ferela:

“I da je loše igrao mi bi bili mnogo bolji da je ostao. Nema veze s njim. Partizan je to dobro iskoristio, pritisnuli su nas u organizaciji napadu. Posebno Rajta, koji je dehidrirao i odigrao na boljem nivou nego što sam ja očekivao. Teško je da se reaguje na ovo. Na kraju, zaslužena pobeda Partizana.”

“U nastavku kada smo ostali bez Ferela ostali smo bez snage i koncentracije. Nemam šta da zamerim igračima, pokazali smo dobru košarku i motiv. Otkad sam došao imamo dobar odnos i zahvalio bih se njima na podršci prema meni. Nismo znali kako će Mekinli Rajt nastupiti, jer je dva sata pre utakmice primio infuziju. Na kraju nije znao gde je.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *