Veče u kojem je svako dao svoj doprinos pobedi

Košarkaši Crvene zvezde prekinuli su niz poraza u Evroligi. Uspeli su crveno-beli da obraduju svoje navijače i ostvare novu pobedu u Evroligi.

Džavonte Smart – 13 minuta, ni šuta ni pasa od Smarta.
FloutRate 1/10

Adam Hanga – pet izgubljenih Hange, ali zato sedam skokova i asistencija i sjajno odrađen posao na pleju večeras. Izgleda da mađarski reprezentativac podiže formu pred kraj sezone.
FloutRate 6/10

Stefan Lazarević – nije bilo moguće oceniti njegov učinak za nešto više od 30 sekundi na parketu.
FloutRate 1/10

Fredi Gilespi – nije ni ušao u igru večeras.
FloutRate bez ocene

Rokas Giedraitis – uprkos sedam poena Litvanca, jako loša partija. Nije izgledao dobro na terenu večeras Rokas, dosta nervoze i nekarakterističnog ponašanja “litvanskog snajpera”.
FloutRate 1/10

Dejan Davidovac – druga utakmica u nizu u kojoj popularni “Deda” igra sjajno. Imao je 11 poena i pet skokova, ali i ponovo odigrao sjajno u defanzivi.
FloutRate 6/10

Miloš Teodosić – MA-GI-JA! MAGIJA! Iako je očigledno da ovaj tim mnogo zavisi od prisustva Tea na terenu, večeras je prikazao “masterclass” u dodavanju i razigravanju tima.
FloutRate 10/10

Majk Tobi – posle dugo vremena, Tobi! Konačno je naturalizovani Slovenac pokazao šta može, ali dugo se čekalo na ovakvu partiju Tobija.
FloutRate 5/10

Nemanja Nedović – Odlična utakmica Nedovića. Pokazao je da može da bude od pomoći, ali je jako bitno da on bude u pravom “mindset-u”. Sjajna partija i korišćenje svojih potencijala na pravi način.
FloutRate 9/10

Luka Mitrović – odigrao je Luka dobro, ali nije ni mogao da se istakne previše u večeri kada je već bilo dovoljno raspoloženih igrača.
FloutRate 5/10

Dalibor Ilić – još jedna dobra partija Ilića, ali, nažalost, ušao je u problem sa ličnim greškama vrlo brzo.
FloutRate 3/10

Džoel Bolomboj – kakva tri bloka je imao Džoel! Poeni, skokovi, odbrana, sve je bilo gotovo savršeno u igri Zvezdinog centra.
FloutRate 9/10

Janis Sferopulos – odlično vođenje utakmice, na vreme menjao i ubacivao igrače, održavao energiju tima maksimalnom čitavim tokom meča.
FloutRate 8/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *