Sferopulos: Ova utakmica je reklama za srpske timove

Crvena zvezda povela je sa 1-0 u finalu ABA lige, a svoje viđenje ove utakmice dao je njihov trener.

“Voleo bih da čestitam mojim igračima na pobedi. Poveli smo 1-0. Ova utakmica je reklama za dva najbolja srpska tima. Videli smo veoma interesantnu utakmicu. Za nas je bilo bitno, kad su poveli 9 razlike igrali smo dobru odbranu i vratili smo se u utakmicu. Mali detalji su odlučili utakmicu. Pokazali smo sjajan karakter da igramo dobru odbranu.” – rekao je Grk.

“Hvala navijačima na velikoj podršci, atmosfera je bila odlična, ja ne znam jezik, pa ne ne mogu da pričam o uvredama, ali nije bilo incidenata, nije bilo ubacivanja predmeta na teren”

Oglasio se i o povredi mladog košarkaša – “Nikola Topić je povredio koleno, čekamo detaljne lekarske preglede, a tek posle toga ćemo imati jasniju sliku o njegovom zdravstvenom stanju. Kakva je razlika između Arene i Pionira, Pionir mi je nekako prirodnija sredina kada je Zvezda u pitanju

“Prva utakmica je uvek izuzetno teška za tim koji ima prednost domaćeg parketa. Videlo se da smo bili pod pritiskom, da je bilo nervoze u timu. U narednom meču, moramo da unapredimo dobre stvari, a da smanjimo greške kojih je bilo.” – zaključuje Sferopulos.

Naredni meč finalne serije očekuje nas u sredu, u istoj dvorani, pred istim navijačima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *