Sferopulos: Nejpir ide u Armani

Crvena zvezda se nakon ubedljivog poraza od Reala, priprema za duel sa Makabijem iz Tel Aviva. S obzirom da ga očekuje duel sa bivšim klubom, trener Janis Sferopulos bio je upitan da li će biti određenih emocija prilikom sutrašnjeg susreta:

“Kada si u klubu četiri godine i povežeš se sa ljudima iz kluba, igračima, menadžmentom, to postane deo tvog života. Uvek imam lepa osećanja prema bivšim klubovima, isto je i sa Makabijem, posebno sa njihovim navijačima. Ali, sada sam u Crvenoj zvezdi i daću sve od sebe za pobedu. Igramo protiv tima koji ovde kao domaćin ima pet pobeda i tri poraza. Oni su visoko, bore se za plej-of. Za nas je vrlo važna utakmica. Želimo da reagujemo nakon Real Madrida i želim više igrača koji će da se bore za pobedu i to je naš cilj. Da svi zajedno budemo spremni da se borimo.”

Fredi Gilespi odradio je prvi trening sa saigračima: “Prvi trening mu je danas. Uvodimo ga u tim, znate da on ne može da igra u Evroligi, ali ćemo ga spremiti kroz ABA ligu da bude spreman kada dođe vreme.”

Za kraj, bio je upitan da prokomentariše ako je video Šabazovu objavu na Instagramu:

“Nisam, nalazim se samo na Tviteru gde dajem sopstvene komentare. Neću reći ništa više od onoga što sam pričao na pres konferenciji. On više nije sa nama jer prelazi u Armani.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics