Plavšić: Iz kuće sam poneo navijanje za Zvezdu

Novo pojačanje Crvene zvezde već je odradio prvi intervju za zvanični Youtube kanal kluba.

Najpre je istakao da mu je igranje u dresu Zvezde bila želja od malih nogu:

Velika mi je čast što sam ovde i postajem deo Zvezdine porodice. To mi je bila želja od malih nogu i drago mi je što je tako. Uz razgovore sa roditeljima sam odlučio da krenem putem Amerike i to je bila dobra odluka za mene, izgradilo me je dosta kao igrača i čoveka. Naučio sam jezik što je jako bitno, završio koledž i master. Kada jednog dana završim karijeru, te diplome će ostati i važno mi je da imam plan B u životu“.

Rekao je i da jedva čeka da izađe pred navijače crveno-belih:

Svaki zadatak koji bude postavljen ispred mene, ispuniću ga sa dosta više motivacije i želje. Jedva čekam da izađem na teren pred navijače i da osetim tu energiju, koju sam godinama osećao sa ove druge strane, bodreći klub. Ja sam neko ko prima energiju navijača i srećan sam što sam ovde“.

Dodatna motivacija biće mu to što će igrati za klub za koji navija:

Mislim da baš iz tog razloga što igram za klub koji volim, biće dodatni motiv za sve izazove koji se nađu na putu zajedničkih ciljeva. Biće veliko uživanje igrati pred takvim navijačima i ne mogu da dočekam prvu utakmicu“.

Na kraju intervjua, imao je i poruku za navijače:

Znate kako, Ivanjica jeste većinom Zvezdaški kraj, međutim, ja sam iz kuće poneo navijanje za Zvezdu. Cela porodica mi je crveno-bela. Poručio bih navijačima da se pojavljuju u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da im uzvratimo partijama na terenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics