Ostoja Mijailović: Pričamo o produžetku saradnje sa Željkom

Kada se vratio u Partizan Mozzart Bet Željko Obradović je potpisao ugovor na tri godine. I ta treća je u toku, ugovor se završava na kraju sezone.

I pored rezultatske krize u koju su upali crno-beli, predsednik kluba Ostoja Mijailović je javno podržao Obradovića i ekipu, a na gostovanju na TV Prva je otkrio i da u klubu uveliko razgovaraju na temu produžetka saradnje sa najtrofejnijim trenerom Evrope.

“Potpuno je glupo komentarisati o značaju Željka Obradovića. Čovek je najtrofejniji košarkaški trener. O produžetku saradnje razgovaramo unutar kluba, naša želja je da nastavimo saradnju. Ne vidim razlog da to bude drugačije. Bitno je da ima jasnu sliku sa čime raspolažemo sledeće sezone kada je novac i budžet u pitanju”, rekao je Mijailović.

Nedavno su čelnici Evrolige bili u Beogradu na sastancima sa Partizanom i Crvenom zvezdom, ali Mijailović nije želeo da otkriva detalje tih razgovora.

“Evroliga će izdati saopštenje i nešto više će govoriti o tome. Primarno je za srpske klubove da sledeće sezone igraju Evroligu. Mislim da se format neće menjati sledeće sezone. Dugoročni cilj Partizana jeste da napravimo dugoročnu saradnju sa Evroligom, da možemo da planiramo”, istakao je Ostoja Mijailović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics