Obradović: Naneli još uvek ima problema, Jaramaz nije trenirao.

Problema sa zdravljem igrača još uvek ima, rekao je trener crno-belih – “Imamo problem jer Jaramaz ne može da učestvuje u treningu. Naneli još uvek ima problema sa tom povredom koju je zadobio u finalu kupa, ali pokušava da radi. Ko putuje u Milano, to ćemo odrediti sutra posle treninga. Ono što budemo videli na treningu će odlučiti o onome ko putuje”.

“Što se tiče Milana, to je ekipa koja je u zadnjih pet utakmica podigla broj šuteva za tri poena sa 25 na nekih 32. Karakteristika njihove igre je što imaju četvorke i petice koje šutiraju veliki broj šuteva za tri poena ali su bitni ti spoljni igrači koji sve kreiraju.” – govorio je reči hvale o timu Etorea Mesine – “Sem Kajl Hajnsa svi su sposobni da šutiraju za tri. Prisetite se svega onoga u prvoj utakmici, gde su bili dominantni, vodili 15 razlike, pa smo mi uspeli u završnici da okrenemo utakmici. To je velika opomena za nas i znamo da igramo protiv vrhunskom tima. Biće potrebno da odigramo na najvećem mogućem nivou ako želimo pozitivan rezultat” .

O igranju ili neigranju Nikole Mirotića na predstojećoj utakmici, Obradović je bio kratak i jasan – “Ne znamo, to ćemo na taj dan da znamo. Mi se uvek spremamo za sve igrače, da li će igrati ili neće igrati, to je nešto što ćemo videti na taj dan”.

“Pripremamo kao i svaku utakmicu, svaka je važna. Razmišljamo o ekipi Milana, razmišljamo i o nama. Očigledno je da je tim razigran posle prethodne dve utakmice. Odbrambeno imamo probleme ali radili smo i natome. Uvek ima nekih detalja u napadu koji nisu dobri, pričam o spejsingu i tajmingu kao i uvek. U odbrani neki detalji koji su itekako važni, pričali smo i radimo.” – zaključio je trener crno-belih.

Svoje viđenje predstojećeg meča dao je i brazilski centar, Bruno Kaboklo – “Očekujem dobru utakmicu, vrlo smo motivisani. Razumemo šta ova utakmica znači za tim. Mislim da će to biti odlična.” – a rekao je i par reči o pripremi utakmice – “Bio je dobar trening. Mnogo se trudimo. Dobra je promena. Dosta smo se takmičili. Mislim da ćemo preokrenuti igru”.

“Ja sam ovde umesto Zeka, ​​jer je sujeveran. Ja ga menjam za intervjue. Rekao je od kada sam ga menjao za intervjue, postigli smo više od 100 poena.” – na kraju se i našalio na račun svog saigrača Brazilac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *