Obradović: Neću o petoj utakmici, treća je naša realnost

Na konferenciji za medije, nakon drugog meča finala ABA Lige, trener Partizana, Željko Obradović, dao je svoj komentar.

“Čestitke ekipi Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Imaju veliku prednost 2:0, na nama je da izjednačimo pred našim navijačima. Kada god smo prišli, Zvezda je naš nalet odbacila, donosili smo loše odluke, a bilo je tu i dosta promašenih otvorenih šuteva, i to je razlog poraza.” rekao je Željko i zatim prešao na pitanja novinara.

O pripremi petog meča i želji i zalaganju igrača.

“Neću da pričam o petoj utakmici, treća utakmica, to je naša realnost, treba da ubacujemo otvorene šuteve. Ono što nam je falilo u drugom poluvremenu je definitivno kolektivna igra, i odbrana u kojoj smo dopustili lake koševe i kreaciju igrača Zvezde. Zadovoljan sam željom i zalaganjem igrača, bila je ogromna želja.”

O Džejlin Smitu i odgovornosti pre svega Pantera i Ledeja.

“To su stvari koje ćemo analizirati. Ja uvek verujem svojim igračima i nemam razlog da prestanem. Svi daju svoj maksimum, nekad lošija partija, nekad bolja, to je tako. Ostaćemo zajedno i pokušati da dobijemo treću utakmicu. Velika je razlika od prošle utakmice i ovoga večeras, posebno veliki broj promašenih otvorenih šuteva.”

O atmosferi na utakmici.

“O tim stvarima, saopštenjima i tome… Imaju neki ljudi koji vole da ih daju. Ja sam već rekao da navijači Zvezde prave sjajnu atmosferu i da je lepo videti veliki broj navijača. A o uvredama, ne bih o tome, to vi treba da apostrofirate, a ja već večeras apelujem na naše navijače da ne vređaju, da podržavaju svoj tim, fer i sportski.”, sa ovim je konferencija završena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *