Obradović: Apsolutno bez ideje!

Katastrofalno prvo poluvreme koštalo je Partizan poraza od Crvene zvezde bez obzira na određeni pomak u nastavku utakmice.

– Crvena zvezda je igrala mnogo bolje od nas i zaslužili su pobedu. Od prvog trenutka igrali su bolje i nema se šta reći osim toga da su zaslužili trijumf.

Složio se Željko Obradović da je prvo poluvreme ovog meča verovatno najgore od strane njegove ekipe u Evroligi, nije imao odgovor na pitanje o pristupu pojedinih igrača, ali je prokomentarisao učinak Fredija Gilespija.

– On je profitirao na tome što igra sa saigračima koji razumeju košarku. Sve ono što je večeras uradio, zasluga je bekovske linije Crvene zvezde, Teodosića, Nedovića, Hange, Jaga. To s njim nema mnogo veze.

Što se tiče atmosfere, trener crno-belih tvrdi da na njega nije uticala, ostavlja prostor da možda jeste na pojedine igrače.

– Na mene nije uticalo, niti se bavim time. Navijači Crvene zvezde vole svoj klub i to je nebitno. Da li je to uticalo na naše igrače, ne znam. Verovatno prethodno pitanje o izdanju pojedinih igrača ima veze s tim.

Vratio se Obradović na ono što je rekao u poluvremenu u kameru Evrolige, da je u prvih 20 minuta samo jedna ekipa igrala.

– Kada imamo devet izgubljenih lopti i dve asistencije za poluvreme, dovoljno je da svako ko prati malo košarku da shvati šta se dešavalo na parketu. Aposlutno bez ideje. Mislim da sam bio jasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *