Nejpir i Bolomboj odlični, a ostali?

Marko Simonović – Za 39 sekundi na parketu Simonović nije ni mogao da ima učinak vredan pomena na ovom meču
FloutRate bez ocene

Stefan Lazarević – Iako je na ovom meču igrao svega 7 minuta i uspeo da skupi jedan skok za to vreme, Lazarević je ipak odradio solidan posao u odbrani kakav se od njega i očekuje.
FloutRate 3/10

Jago dos Santos – Možda i najlošija utakmica omalenog Brazilca od njegovog dolaska u klub. Mnogo grešaka u napadu, dve olako izgubljene lopte, izgledao je jako loše na terenu pa ni ne čudi skraćena minutaža za Jaga na ovom meču.
FloutRate 2/10

Rokas Giedraitis – I sam Litvanac verovatno ne može da objasni šta se dešava sa njegovim šutem za tri poena ove sezone. Još jedno očajno šutersko veče 1-5 za tri uz dva promašena slobodna bacanja. Ono što je malo popravilo utisak o njegovoj sinoćnoj partiji su tri asistencije i dobar doprinos u defanzivi.
FloutRate 3/10

Dejan Davidovac – Popularni Deda je odrađivao sjajan posao za svojih 27 minuta na parketu. Uz 5 poena dodao je 6 skokova i imao dobar doprinos u trećoj četvrtini u odbrani.
FloutRate 4/10

Branko Lazić – kapiten crveno-belih se vraća i vidi se razlika sa njim i bez njega na parketu. Kapiten je odigrao kako su od njega navijači i navikli, u odbrani požrtvovano i u napadu sa svojom energijom izvukao je 6 protivničkih faulova.
FloutRate 4/10

Luka Mitrović – Morao je i jedan od najboljih igrača ove sezone da odigra utakmicu ispod proseka. Dodatno su njegovu utakmicu poremetila dva brza faula u prvom poluvremenu, ali i kao takav je upisao šest poena uz tri skoka i tri asistencije. Ipak, konačni je utisak je pokvario raniji završetak meča nakon pet ličnih grešaka.
FloutRate 4/10

Majk Tobi – Usudiću se da kažem, možda i najbolja partija Majka Tobija u Evroligi ove sezone. Koristio je šanse pod košem koje je dobijao, vrlo racionalno šutirao. Ipak, Tobija i dalje muči stara boljka, lošije postavljanje u odbrani.
FloutRate 6/10

Miloš Teodosić – 11 poena, pet skokova i devet asistencija. Nije loše za jednog “matorca”. Opet je problem bio šut za tri poena, 1-5. Možda je požurio sa trojkom pred kraj meča, ali gotovo bez greške da je odigrao.
FloutRate 7/10

Džoel Bolomboj – Od dolaska Janisa Sferopulosa, Bolomboj je uz Luku Mitrovića najkonstantniji košarkaš crveno-belih. 12 poena i sedam skokova uz sjajnu odbranu tokom cele utakmice. Njegova saradnja sa ostatkom tima, a pre svega Mitrovićem je neverovatna iz utakmice u utakmicu.
FloutRate 8/10

Nemanja Nedović – Iako je igrao manje od očekivanog, uzevši u obzir da je jedan od efikasnijih Zvezdinih igrača, ipak je uspeo da postigne 14 poena. Pet izgubljenih lopti, uglavnom olako datih protivniku itekako su pokvarili utisak Nedovićeve partije.
FloutRate 6/10

Šabaz Nejpir – Iako možda to niko nije očekivao, ali najbolji pojedinac u sinoćnjem porazu Crvene zvezde bio je toliko osporavani Amerikanac. Njegova verovatno najzrelija partija u dresu crveno-belih. U određenim trenucima je po prvi put ušao u ulogu koja mu je namenjena na početku sezone, a to je uloga lidera. Selekcija šuta i smirenost u organizaciji napada su nešto što se retko viđalo od Nejpira ove sezone. Uz samo jednu izgubljenu loptu, postavlja se pitanje da li je konačno vreme da Šabaz pokaže svoje pravo lice.
FloutRate 8/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *