Monako ima ozbiljne planove za remont na leto!

Nakon neuspeha i poraza u pet utakmica od Fenerbahčea, uprava Monaka ima nameru de ekipu za sledeću sezonu dodatno ojača ne bi li se konačno napravio iskorak i napao trofej prvaka Evrolige.

Kako javljaju grčki mediji, prva i najbitnija stvar je produženje ugovora sa glavnom zvezdom tima, Majk Džejmsom. Na stolu je trogodišnji ugovor vredan tri miliona evra po sezoni. Ali, da bi ubedili Majka, moraće u upravi kluba dodatno da zavuku ruku u džep i obezbede pojačanja.

Primarne mete su Nik Kalates i Serž Ibaka! Ibaka je na meti velikog broja evroligaša nakon sjajne sezone u Bajernu, i nekadašnji NBA košarkaš imaće “slatke muke” da izabere ponudu koja mu najviše odgovara. S druge strane, Kalates je možda i bliži potpisu nego što se čini, ali veruje se da će mnogo toga zavisiti od rezultata Fenerbahčea na F4.

Ni pozicija trenera Saše Obradovića nije sigurna, kao potencijalne zamene spominju se Serđo Skariolo, Ćavi Paskval i Dimitris Itudis.

Sve ovo navodi na vrlo uzbudljivo leto u Kneževini, a ostaje da vidimo šta će se zbivati i kako će se sve odvijati za Monako na letnjoj transfer pijaci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *