Mitrović se vratio! Pojedinci se nisu ni pojavili

Nakon više nego ubedljivog poraza od Monaka, Crvena zvezda je izgubila gotovo sve šanse za san o doigravanju. Na momente su izgledali dobro, ali nisu se proslavili košarkaši crveno-belih.

Adam Hanga – manje lopte u rukama Hange nego što je bilo u poslednje vreme. Samim tim, nešto bolja partija mađarskog reprezentativca za 15 minuta na terenu.
FloutRate 3/10

Jago dos Santos – uopšte nije odigrao lošu partiju Brazilac, ali je umnogome pokvarilo učinak pet ličnih grešaka, mada se ta peta desila kada je sve već bilo gotovo.
FloutRate 5/10

Fredi Gilespi – solidna rola za Amerikanca. Trudio se koliko je mogao, ali je za svojih deset minuta odradio jako dobar posao postigavši pet poena i uhvativši dva skoka.
FloutRate 3/10

Stefan Lazarević – odlična partija! Ironija tajmauta Monaka gde je naznačeno da ga puste ako bude šutirao, a Stefan pogodio otvorenu trojku, je jedan od njegovih boljih momenata ove sezone. Sjajna odbrana u pojedinim trenucima takođe.
FloutRate 3/10

Rokas Giedraitis – nije blistao Litvanac ali je opet skupio 13 poena za skoro 30 minuta na parketu. Trudio se da pokrene ekipu u pojedinim momentima ali nije išlo.
FloutRate 5/10

Luka Mitrović – Da li se to vratio Luka? Izgleda da jeste. Sjajna partija, dabl dabl učinak ( 18p, 10sk ) i fenomenalno veče nisu krunisani pobedom njegovog tima.
FloutRate 9/10

Branko Lazić – imao je kapiten Zvezde onaj neprimetan statistički učinak, a to je sjajna odbrana po ko zna koji put. Ovoga puta, “žrtva” je bio u prvom periodu igre Majk Džejms.
FloutRate 3/10

Džavonte Smart – nije se primetio za skoro deset minuta na terenu.
FloutRate 1/10

Nemanja Nedović – gore od ovoga nije moglo. Brza tri faula i samim tim olako izbacivanje sebe iz utakmice nije ono što je trebalo Nedoviću.
FloutRate 1/10

Džoel Bolomboj – najbolji košarkaš Zvezde ove sezone nastavio je u svom dobrom starom ritmu ( 12p, 8sk, 3as ). Sjajan učinak, dobra odbrana, ali ne može to pomoći kada je malo raspoloženih saigrača.
FloutRate 8/10

Majk Tobi – neprimetan za deset minuta na parketu.
FloutRate 1/10

Janis Sferopulos – mešao je karte, pokušavao da pronađe idealnu petorku kada je tim ušao u problem sa ličnim greškama. Nije bilo ni sreće u pojedinim momentima za sastav crveno-belih.
FloutRate 5/10

P.S. Zbog odsustva petorice košarkaša crveno-beli su igrali sa 11 igrača u protokolu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *