Marko Barać: Čestitam publici, Deki ovakav ambijent zaslužuje

Trener Mege MIS govorio je nakon poraza (112:80) od Partizana u okviru ABA lige, ali ovaj meč je predstavljao i za Megu i Partizan važnost veću od sporta.

“Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Povod za ovakvu vrstu ambijenta je jako tužan za sve nas. Želim da čestitam publici za ovakav ambijent kakav Deki zaslužuje.

Ovoliki broj ljudi je uticao na moje igrače za koje je bilo teško da se adaptiraju, pogotovo nakon onakve prve četvrtine. Usled impresioniranosti ambijentom delovalo je da se moja ekipa ne bori dovoljno, žao mi je jer je Dejan bio borac i oličenje borbe, očigledno da je ovo neko novo iskustvo za moju ekipu. Nadam se da će se idući put pokazati bolje u ovakvoj atmosferi.”

Na pitanje novinara o njegovom poznanstvu sa Dejanom Milojevićem, trener Mege je govorio sa puno emocija:

“Značio je puno za klub i zaista se ne pamti kada je zavladala ovakva tuga u gradu i celoj košarkaškoj zajednici, nikome nije bilo lako, nije bilo lako da se razmišlja o košarci. Što se mog ličnog poznanstva tiče, nakon što sam preuzeo Megu sam razmišljao nekoliko dana da li da se obratim za savet, međutim on me je preduhitrio i zvao me da me uputi. Naravno da sam mu bio neizmerno zahvalan. Hteo sam da ga pitam kako sve ovo iznosi sa osmehom, ali kada sam ga upoznao shvatio sam da je svako pitanje izlišno.”, zaključio je Barać.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *