Lučić: Večeras praktično igramo na gostujućem terenu

Vladimir Lučić govorio je za Sport Klub o predstojećem duelu njegove ekipe protiv Crvene zvezde.

Vladimr Lučić je govorio o važnosti ovog duela za obe ekipe, kao i o tome kakvu atmosferu očekuje večeras:

“Kao i svaka druga utakmica, ali je lepša atmosfera jer veliki broj navijača dođe ovde, baš kao i kada gostuje Partizan. Volim da igram u ‘vrućoj’ atmosferi, pa zbog toga budem dodatno motivisan i u Beogradu i u Minhenu. Biće to praktično gostujući teren za nas. Važan duel za obe ekipe, za Zvezdu možda malo više, s obzirom da imaju pobedu manje od njih i ovo im je ‘biti ili ne biti’ utakmica. Nadamo se da ćemo posle ove pauze što pre uhvatiti ritam i odigrati dobar meč” – rekao je Lučić.

Kapiten Bajerna osvrnuo se i na reprezentativnu pauzu:

“Nisam bio deo reprezentacije, ali mi je drago da su slavili u obe utakmice. I dalje imam određenih problema sa rukom. Vratio sam se kroz utakmice i nisam imao mnogo vremena za trening. Tih četiri ili pet dana sam proveo na terapijama. Kao i radeći specifične vežbe za ruke – to uvek dobro dođe. Videćemo, nadam se da ću nastaviti u ovakvom ritmu do kraja sezone. Prethodna dva meseca su dobro prošla.”

Lučić je ove sezone zbog problema sa povredom ruke odigrao svega 12 evroligaških duela, u kojima je beležio šest poena i 2.7 skokova po utakmici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *