Jović: Voleo bih da igram u Partizanu ili Zvezdi

Košarkaš Majamija i reprezentativac Srbije, Nikola Jović, govorio je za Telegraf o svojim planovima za budućnost i kako se srpski klubovi uklapaju u njih.

Srpski košarkaš istakao je simpatije prema klubovima iz zemlje koju predstavlja – “Veliki sam fan Evrolige, što Crvene zvezde, što Partizana. Imam mnogo više prijatelja u Crvenoj zvezdi, tako da nekako njih malo više pratim. Stvarno mislim da se ove godine ulaže mnogo, to stvarno super izgleda i zadovoljstvo mi je da gledam oba tima. Iako možda Partizan ima bolje rezultate u Evroligi, eto prošle godine nisu otišli na taj fajnal for”

“I ove godine se malo muče, Crvena zvezda nikako da nađe neki perfektan ritam gde bi mogli da uđu u tu trku za play-off, ali… Volim i jedan i drugi tim, dosta ih pratim. U jednom trenutku bih voleo da se vratim da zaigram za jedan od naša dva velika tima, pogotovo zato što sam igrao u Megi protiv oba i voleo bih da osetim sve što se tamo dešava.” – zaključio je Jović.

Jović ove sezone šeta između Majami Hita i njihovog razvojnog tima u Su Folsu, a kada igra u NBA ligi prosećno beleži 6 poena za 17 minuta na terenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics