Hezonja odbio novi ugovor, povratak u PAO moguća opcija

Kako piše španska Marka, reprezentativac Hrvatske je već dva puta odbio ponudu kraljevskog kluba za nastavak saradnje.

Odličnu sezonu iza sebe ima Mario Hezonja. Trenutno je jedan od glavnih igrača Real Madrida, drugi je strelac ekipe, iza Džanana Muse, odlično šutira van linije 6,75 ove sezone, čak je bio i MVP Evrolige u decembru. Posle osvojenog kupa, navijači su mu skandirali “Mario ostani!”, ali kako stvari stoje, teško da će se to desiti.

Marka prenosi kako je Hezonja dva puta odbio novi ugovor Reala, jer smatra da sa finansijske strane, ponuda nije dovoljno dobra. Marka je takođe prenela da Real mora da pravi “rezove” i da će teško moći da ponudi više Hezonji, a još jedan potencijalni problem za Real je što postoji i ponuda Panatinaikosa za iskusnog hrvatskog košarkaša, teška dva miliona po sezoni, a ugovor bi trajao tri sezone.

Pored Maria Hezonje, na kraju ove sezone ugovori ističu i Vinsanu Poarjeu, kao i Valteru Tavarešu, tako da ćemo videti kako će se situacija u Realu odvijati dalje, odnosno ko će od ove trojice nositi dres kraljevskog kluba i naredne sezone, a ko će morati da traži sreću u novoj sredini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *