Deda i Neda odigrali sjajno ali ni to nije bilo dovoljno

Nisu uspeli košarkaši Crvene zvezde da naprave iznenađenje u “Štark Areni” protiv favorizovanog Panatinaikosa. Večeras su mnogi igrači iskočili “iz drugog plana”, pa da vidimo kako je to izgledalo u našem FloutRate-u.

Adam Hanga – popunio je skoro sve statističke kolone Hanga, davao maksimum na poziciji pleja, ali taj šut… Muči se sa procentima ove sezone Mađar i u ovakvim utakmicama dolazi do izražaja taj loš šut.
FloutRate 2/10

Fredi Gilespi – malo vremena za bilo kakav konkretan učinak
FloutRate 1/10

Džavonte Smart – ne biste ni pomislili da je odigrao 15 minuta na parketu, prilično neprimetan Smart večeras.
FloutRate 1/10

Stefan Lazarević – za dva minuta dve lične greške. Nije mogao da doprinese mnogo za tako kratko vreme.
FloutRate 1/10

Rokas Giedraitis – još jedan košarkaš koji je odigrao 15 minuta ali se uopšte nije primećivao na parketu. Nema šuta za tri, pokušava sa flouterima… U evidentnom padu forme je Litvanac.
FloutRate 1/10

Dejan Davidovac – sjajna partija Davidovca! Odigrao je sjajno kako u odbrani, što se očekuje od njega, tako i u napadu. Večeras je u pojedinim momentima svojim poenima sam “vukao” ekipu i održavao rezultatski priključak. Ovo je energija koja se očekivala od reprezentativca Srbije cele sezone.
FloutRate 7/10

Luka Mitrović – odličan početak i dobar ritam Mitrovića ali je prebrzo ušao u problem sa faulovima i sebe izbacio iz utakmice.
FloutRate 3/10

Majk Tobi – bez konkretnog učinka za pet minuta na parketu.
FloutRate 1/10

Miloš Teodosić – nije ga išao šut večeras, ali je podelio šest asistencija. Odradio svoj deo posla jako dobro.
FloutRate 4/10

Džoel Bolomboj – nema se šta dodati za Amerikanca. Standardan, odradio sve što se od njega očekuje.
FloutRate 7/10

Nemanja Nedović – Da li se to Nemanja “probudio”? Koristio je svoje prodore sjajno večeras i time je razigrao saigrače, sedam asistencija su dokaz. Postigao neke jako bitne poene, šteta samo za onaj pas koji je presekao Slukas krajem meča. Ipak, više nego ohrabrujuća partija Nedovića.
FloutRate 8/10

Dalibor Ilić – možda malo i subjektivna ocena. Nikada veća minutaža za Ilića, odlično je iskoristio sve šanse pružene večeras.
FloutRate 5/10

Janis Sferopulos – izmislio rešenja u napadu, “oživeo reprezentativnog” Dedu i dao šansu Iliću. Nije bilo sreće u pojedinim momentima.
FloutRate 7/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics